توف_ترنگی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 724 عنوان چرا حین استفاده از تقویت مژه سریتا 168 بازدید | 16 پست مژه هام داره میریزه؟ یکسال پیش یه دوره نصفه و نیمه استفاده کردم مثلا در هفته چندبار میزدم خیلی خوب بود الان این سری گرفتم هر شب دارم میزنم حدود ۲ هفته اس ولی چند روزه مژه هام داره میریزه ( مصرف رو قطع نکردم ) چرا؟ برای شما هم اینطور شده؟ کاربر جدید نیستم 🍓.از فروردین ۱۴۰۰ که اینجام ولی تعلیق شدم ✨. 1403/10/26 | 18:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
این_حدیثه_سعید عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 1554 واقعا جواب داده اون تایم؟ من مژه هام پر و بلندن اما دوست دارم استفاده کنمواقعا ج میده؟
توف_ترنگی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 724 طبیعیهاولش ریزش داری تا دوماه اخه کلا هر دوره یکماه هست چطوری بعد دوماه تازه ریزش قطع میشه؟ کاربر جدید نیستم 🍓.از فروردین ۱۴۰۰ که اینجام ولی تعلیق شدم ✨.
اسنیکرز عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 5392 روغن کرچک بزن پر و ضخیم میکنه مژه ها روسریتا میزدم قبلا وقتی قطع شه دوباره به همون حالت برمیگرده
توف_ترنگی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 724 واقعا جواب داده اون تایم؟ من مژه هام پر و بلندن اما دوست دارم استفاده کنمواقعا ج میده؟ اون تایم واقعا برای من جواب داد الان با این که یکمی ریزش گرفته آخر مژه هام مژه های جدید در اومده ولی فکر کنم عین قبل کم استفاده کنم خوبه کاربر جدید نیستم 🍓.از فروردین ۱۴۰۰ که اینجام ولی تعلیق شدم ✨.
توف_ترنگی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 724 روغن کرچک بزن پر و ضخیم میکنه مژه ها روسریتا میزدم قبلا وقتی قطع شه دوباره به همون حالت برمیگرده نمیتونم کرچک میزنم بدتر میریزه ، یهویی نباید مصرف رو قطع کنی کاربر جدید نیستم 🍓.از فروردین ۱۴۰۰ که اینجام ولی تعلیق شدم ✨.
rojhinn عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 7051 اخه کلا هر دوره یکماه هست چطوری بعد دوماه تازه ریزش قطع میشه؟ برای اینکه نتیجه بگیریم باید ۳ تا سریتا رو کامل مصرف کنیاولی رو هر شب بزنیبعدی رو شب در میانسومی رو هفته ای یک یا دوباروالا اگر یک دونه مصرف کنی باز ریزش میگیری و مژه های بلندت میوفته
توف_ترنگی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 724 برای اینکه نتیجه بگیریم باید ۳ تا سریتا رو کامل مصرف کنیاولی رو هر شب بزنیبعدی رو شب در میانسومی رو ... باشه ممنون کاربر جدید نیستم 🍓.از فروردین ۱۴۰۰ که اینجام ولی تعلیق شدم ✨.
ساناز133 عضویت: 1394/05/30 تعداد پست: 19813 روغن کرچک بزن پر و ضخیم میکنه مژه ها روسریتا میزدم قبلا وقتی قطع شه دوباره به همون حالت برمیگرده من یه مدت روغن کرچک زدم میریخت تو چشمم خیلی بد بود تاثیر آنچنانی هم نداشت
این_حدیثه_سعید عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 1554 اون تایم واقعا برای من جواب داد الان با این که یکمی ریزش گرفته آخر مژه هام مژه های جدید در اومده ولی ... چ خوب از کجا باید اصلشو بگیرم؟
توف_ترنگی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 724 من یه مدت روغن کرچک زدم میریخت تو چشمم خیلی بد بود تاثیر آنچنانی هم نداشت اره دقیقا برای منم همینطور میشد کاربر جدید نیستم 🍓.از فروردین ۱۴۰۰ که اینجام ولی تعلیق شدم ✨.
توف_ترنگی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 724 چ خوب از کجا باید اصلشو بگیرم؟ داروخانه کاربر جدید نیستم 🍓.از فروردین ۱۴۰۰ که اینجام ولی تعلیق شدم ✨.