2777
2789
عنوان

جاری ام صد بار زد تو سر ماشین مون

241 بازدید | 21 پست

ما یه ماشین مدل پایین معمولی  داریم منک خداروشکر میکنم برا همین بی ماشینی کشیدم میفهمم چ دردیه

اونا ماشین شونو فروختن گرون تر بود از مال ما خب بهترم بود برا راه اندازی کاری فروختن 

حالا هر روز ماشین ما دست شوننه اومدن با برادر شوهرم دنبالم هی صد بار کوبید تو سر ماشین مون ک ابو قراضه و کهنه است ‌ و اگ پلیس بگیره میگه صاحبش فقیره چیزی نداره 

حالا ماشین خودشو طرح مادران برنده شده ها 

وای داشتم منفجر میشدم بعد میگ چرا وام نمیگیرین عوضش نمی کنید گفتم همین ک مارو می رسونه خدارو شکر فعلا ک داریم استفاده عم میکنیم 

بعد منو شوهرم میخایم کار راه بندازیم داریم وام میگیریم اگ جور بشه 

با شوهرش هی گفتن چرا وام نمیگیرین کار دوم راه بندازین کارمندی آخ و بده.  میخاستن از زیر زبونم بکشن  ک چیکار می کنیم 

یعنی شوهرم چقد ساده است ک فکر کرده اینا آدم شدت بهشون ماشین میده اه

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

یعنی تف به آدم فضول من تاحالا تو زندگی هیچ کس فضولی نکردم نمیدونم چرا اینقد آدم گ.. خور دورمو گرفته  حالم ار توضیح دادن زندگی ام به کسی بهم میخوره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید منتظر کارمای حرفا و کاراشون باشن زمین گرده…

وای من نمی خام فقط نیاشن تو زندگی ام بخدا انگار بنز سوار میشه یه ماشین ثبت نامی اونم ک فروخت رفت دیگ چ دردش هست الان ما ماشین مونم میدیم منت و غر غر هم می‌شنویم 

بگو ما با همین ابوقراصه خوشیم شما کسر شانت میشه پیاده برو و ماشین ما رو قرض نگیر کلاست پایین نیاد

والا بخدا کاش می گفتم ماشین بهتر بخریمم خودمون ک سوارش نمی شیم هر روز دست یکیه 

تا ابد میهورد به پرشون

فقط تاکید کن و حواست باشه شوهرت چیزی بهشون نگه از وام و کار و اینا و ماشین رو پس بگیرین حتماادم بی چ ...

اصلا به شوهرم میگم گفتی یا نه میگه بالاخره ک میفعمن اینقد ساده است این بشر یبار ماشین اینا دست شوهرم بود اومد با دعوا سوئیچ رو گرفت ازش

خب تو هم بگو حیف حیف ضرر کردید ماشین تون رو فروختید ماشین خیلی گرون شده

خودشون میدونن الان لنگ همین ابو قراضه ما هستن تارقبل طرح مادران با گاری جابجا میشدن حالا یه سال ماشین نو سوار شدن کلاس شون رفته بالا

خب رک بهشون بگو اگه قراضه است نیاین قرض نگیرین اعصابمون هم خورد نکنین.با اسنپ برین

وای ک بعدش دعوا و خون ریزی بشه والا آدم نیستن یبار ولی باید بگم 

برا جنگ بشه.مثل من تو سری خور نباش.جنگ اول به از صلح آخر

آره بزار میگم اول به شوهرم میگم اینجوری کردن بعد به خاله شوهرم میگم اونم خبر کش میره میزاره کف دستشون