2777
2789

به امام حسین من حال روحی خوبی ندارم این روز ها حوصله جواب دادن به خانواده هم ندارم بخاطر بارداری پوچ و افت بتایی که داشتم خیلی حالم بده با کمترین حرفی گریه میکنم به هم میریزم میام سایت سرم گرم بشه فقط ،من دیگه حوصله بحث توی سایت رو ندارم الان این کاربر دو روزه بهم گیر داده مدام ریپ میزنه توهین میکنه نفرین میکنه باعث استرس و حال بدم شده بخدا سر درد و تپش قلب گرفتم لطفاً رسیدگی کنید سر یه موضوع بیخود که اصلا به ایشون ربطی نداشت دست از سرم بر نمیداره من چیکار کنممممم الان خدایا

هر جا پست میزارم پیداش میشه کلی حرف بارم میکنه

تو چنتا تایپک تگتون کردم  تو تایپک قبلی خودم هم تگتون کردم اومده پست گذاشته ازتون خواهش میکنم بگید دست از سر من برداره رسیدگی کنید 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

@niniyar_3   @niniyar_5    @niniyar_2  

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم کاربر 

بچه ها لطفا هر عقیده ای دارین وقتی وارد این سایت میشین احترام بزارین

همه از گرونی بیکاری تفریح کم مشکلاتشون خستن میان اینجا برای تنوع به هم نپرین حیفه

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

اخه چرا؟.؟؟

من نمی‌دونم رهی اردکانی تو سریال سرزمین مادری باباشه داداششه یا کمال تبریزی فامیلشه که مدام بهم گیر داده 

خب به جهنم فیلمه هر کسی یه برداشتی داره این از اون روز گیر داده هر جا منو میبینه میاد ریپ میزنه توهین و نفرین 

الانم یه تایپک قفل نشده داشتم پست گذاشته بخدا خسته شدم از دستش حالمم خوب نیست مثل ابر بهار دارم اشک میریزم خدا رو خوش نمیاد سر هیچی گیر بدن به یکی

کدوم کاربر بچه ها لطفا هر عقیده ای دارین وقتی وارد این سایت میشین احترام بزارینهمه از گرونی بیکاری ت ...

کاربر نیوستاره 

تگ نکردم شات نزاشتم تا نی نی یار بیاد 

این مریضا تو سایت زیادن باید نخونی تو اعلان ها پاک کن خودش میره

باور کن دست بر نمیداره همین کارو میکنم اما ول کن نیست

من نمی‌دونم رهی اردکانی تو سریال سرزمین مادری باباشه داداششه یا کمال تبریزی فامیلشه که مدام بهم گیر ...

وا!!!ا هرکس ممکنه نسبت به یه سریال انتقاد کنه باید فحش بخوره؟ من اصلا ندیدم چون از سریال ایرانی خوشم نمیاد مگه جرمه؟

محل نذار بابا 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

وا!!!ا هرکس ممکنه نسبت به یه سریال انتقاد کنه باید فحش بخوره؟ من اصلا ندیدم چون از سریال ایرانی خوشم ...

تگ کن نی نی یار رو لطفاً عزیزم 

چون این ول کن نیست

تگ کن نی نی یار رو لطفاً عزیزم چون این ول کن نیست

میترسم خودتو قطع دسترسی کنه چون تاپیک زدن و شات گذاشتن برای کاربرای دیگه ممنوعه

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

میترسم خودتو قطع دسترسی کنه چون تاپیک زدن و شات گذاشتن برای کاربرای دیگه ممنوعه

شات نزاشتم تگ هم نکردم تا نی نی یار بیاد به خودش بگم 

وا!!!ا هرکس ممکنه نسبت به یه سریال انتقاد کنه باید فحش بخوره؟ من اصلا ندیدم چون از سریال ایرانی خوشم ...

شما مطمئنی که من‌بابت این سریال به ایشون فحش دادم که ازش حمایت میکنی ومیخوام علیه پن عمل کنیاز کی تا حالا اصلاح اشتباه یک نفر دیگه اسمش شده فحش دادن اگرم ندونسته بخواهید نی نی یار را علیه من تگ کنیدهیچ کدومتون راحلال نمی کنم .کاش حرف من را نی شنیدید بعد قضاوت میکزدید اونی که فحاشی ومسخره کرد ایشون ویکی دیگه بودند وحالا مظلوم نمایی می‌کنند نه من حالا که حرف پن‌راشنیدی هرکاری میخ ای بکن البته باید کامل تر توصیح بدم منتها برای اینکه متهم نشم به حرافی واینکه ول کن نیستم در همین حدگفتم گه فقط بدونید من فحاشی نکردم ایشونم نظر ندادند داشتند برای یکی سریال را تعریف می‌کردند یگ بخشیش را اشتباه گفتند من فقط اصلاحش کردم که ایشون گفتند کارای رهی را ت جیه میکنه هنین وبس.

من واقعا نمیخواستم دیگه چیزی بگم‌تا این ساعتم‌چیزی نگفتم فقط وقتی میبینم یه عده ناجوانمردانه پن را قضاوت کردند مثل شما دلم شکست‌ها بدترش ایم هست که بدون شنیدن حرفهایمان کاری را که ایشون میگه میخواهید انجام بدید.

واقعا نمیدونم چی بهت بگم‌ حساب منم با شما بمونه اون دنیا بابت دروغات .می خوای با بلاک‌کردن من انتقام بگیری چرا این قدر دروع به هم می بافی اگرم باعث بشی بیخ دی من  ا بلاک کنند نه توراحلال میکنم نه اونایی که باهات همکاریکردند نه حتی نی نی یار راکاش به خاطر همون بچه توراهیت دروغ نمیگفتی ومن را متهم نمی کردی.