2777
2789

[QUOTE=368431671]من نمی‌دونم رهی اردکانی تو سریال سرزمین مادری باباشه داداششه یا کمال تبریزی فامیلشه که مدام بهم گیرمیده .من اصلا دیگه تا همین چند دقیقه پیش که چهار پنج ساعت از آخرین تاپیکم‌گذاشت کاری به تو نداشتم نمیخ استم دیگه بیام ولی اتفاقا تو بودی که مثل اون یکی باز اومدی علیه من تاپیک زدی من که دیگه کاریت نداشتم  چ ا نامردی کردی هان فقط بدون اگه از نفرین می ترسی من بخ ام نفرین کنم جه تاپیک باسه جه نباشه پیکنم‌اگرم بیخودی بلاک بشم که اون موقع که دیگه هیچی.انیدوارپ بچت سالم به دنیابیاد اگر شما داری گریه میکنی منم خیلی امروز دلم شکست کاش می تونستم هرچی زودتر از این صفحه مجازی کوفتی برای همیشه دل بکنم تا گرفتار آ نایی مثل شما نشم حیف که نمی تونم شماراهمبه خدا واگذار میکنم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیکه هم کاری باهات ندارم الیته اگر دیگه علیه من تاپیک نزنی شمارا به خیر ومارا به سلامت.

بابا سیکتیر بزن دیگه زنیکه عقده ای بی همه چیز حالم ازت بهم میخوره 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

هی آدمو مجبور میکنی هر چی لایقته و دلش نمیخواد به زبون بیاره بارت کنه زنیکه نفهم تو انقد احمقی سر یه سریال دو روزه دو نفر رو ذله کردی ببین تو دنیای واقعی چه عنی هستی

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

[QUOTE=368431671]من نمی‌دونم رهی اردکانی تو سریال سرزمین مادری باباشه داداششه یا کمال تبریزی فامیلشه ...

به چپم به دعای ج.نده از آسمون کی.ر نمیاد 

دیکه هم کاری باهات ندارم الیته اگر دیگه علیه من تاپیک نزنی شمارا به خیر ومارا به سلامت.

هی هر چی بهت نمیگم دور برت داشته فکر کردی چه خری هست زنیکه پتیاره بی همه چیز هر چقدر دلت میخواد گوه بخور چون گوه من غذای توعه امثال من نباشن تو از اینکه کمتر گوه خوردی گشنه میمونی میمیری

شما مطمئنی که من‌بابت این سریال به ایشون فحش دادم که ازش حمایت میکنی ومیخوام علیه پن عمل کنیاز کی تا ...

کمتر گوه بخور زنیکه بی همه چیز من تا قبل این حتی جواب تو رو ندادم ول کن نیستی الان منم فحش میدم که بفهمی چخبره  یکی چیزی بهت نمیگه فکر میکنه گوز کدوم کونی هستی مثلا تو  برو گمشو بزار باد بیاد تو لیاقت اینکه بهت برینن هم نداری