2777
2789

سلام منم دقیقا همون موقع موعدمه، اتفاقا منم امروز داشتم به همین فکر میکردم که راهی جز بی بی چک و آزمایش وجود داره؟!😁

انشالله که باردار باشیم 🙏

هرگز تسلیم نشوید  معجزه ها هر روز رخ می دهند  شاید فردا روز شما باشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم دقیقا همون موقع موعدمه، اتفاقا منم امروز داشتم به همین فکر میکردم که راهی جز بی بی چک و آزم ...

من ي روز رفتم تَو اينترنت گشتم، ديدمً با وايتكس، خمير دندون، نمك، صابون، سير ( اينارو يادم بودً) ميشه فهميد، منم گفتم امتحان كنم نصف شب بودً حالا، با خمير دندون امتحان كردمً، اينجوريه كه كمي از إدرار ميريزي روي خمير دندون اگر باردار باشيً رنگش ابي ميشه، چشمت روز بد نبينه ديدمً باردارم 😂😂😂 يعنيً نزديكً بودً خودكشي كنم يادم افتاد خنگ خدا خمير دندونت ابي بودً از اول معلومه رنگ پس ميده بايدً سفيد باشه خميرش