2777
2789

یه فا...ل گرفتم، دختره تو وویسش بهم گفته پارتنرم دارم بهم خیانت میکنع

و پارتنرم واقعاااا دوسم داره

دارم دیوونه میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از روی چندتا کارت و حرف ی فالگیر نمیشه راجب زندگی تصمیم گرفت😑همچین چیزاییو جدی نگیرین

دقیقا خودمم تفکرم همینه. طرف با تمام وجود عاشقمه ولی میترسم راست باشه

از کجا باید بفهمم با کی داره خیانت میکنه؟ دارم سکته میکنمقشنک قلبم درد گرفته

قربونت برم چرا واست مهمه سخت نگیر به خودت واسه دفع رقیب سوره کوثر خوبه ولی کسی ک شیطنت داره جلوی چند نفر میخوای بگیری

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

قربونت برم چرا واست مهمه سخت نگیر به خودت واسه دفع رقیب سوره کوثر خوبه ولی کسی ک شیطنت داره جلوی چند ...

آخه من تا الان ازش شیطنت ندیدم..همیشه متعهد بوده تا جایی که من دیدم. همینه الان شوک بهم وارد شده 

دقیقا خودمم تفکرم همینه. طرف با تمام وجود عاشقمه ولی میترسم راست باشه

چیزی ک خودت میبینی قطعا از حدس و گمان یکی دیگ خیلی درست تر و مورد اطمینان تره 

سمت فا .ل و این چیزا کلا نرو چون هم ذهنتو خراب میکنه هم برفرض اینم ک درست باشه ادم خیلی چیزارو ندونه بهتره حداقل کمتر عذاب میکشه(منظورم اتفاقای بده کلا) 

واسه خیانتم اگ نگرانی اصلا نباش چون هرچی ک باشه بلخره رو میشه ب شرطی ک خودت حواست جم باشه و نشونه هایی ک میبینیو جدی بگیری چون خیلیا به هزارویک طریق نشونه دریافت میکنن ک طرف داره خیانت میکنه ولی خودشونو میزنن اون راه یا ترجیح میدن جور دیگ ای فک کنن 

اگه اومد پیشت حفظ ظاهر کن بروش نیار خیلی یهویی بگو میشه گوشیتو بدی برم تو صفحه چتم یا اسممو ببینم چی سیوه به این بهونه اگه رمزشو عادی بهت داد هرجا ماستی چک کردی زود ازت نگرفتش و حساس نشد‌ک هیچی 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

چیزی ک خودت میبینی قطعا از حدس و گمان یکی دیگ خیلی درست تر و مورد اطمینان تره سمت فا .ل و این چیزا ک ...

من تا الان هیچی ندیدم واقعاً 

هم بک گراندش همیشه عکس ماست

هم هرکی پیام داد سریع فرستاد 

هم به همه نشون داده باهمیم

ولی واقعاً استرس گرفتم با حرف قال گیره