2777
2789
عنوان

شوهرم قرار بود با مادرش بیاد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 31 پست
باورم نمیشه بخدا انگار اصلا درک و شعور ندارن

عروس براشون مهم نیست

ببین هنوزم تو دعوا من با مادرم نمیزاربم مادرشوهرم دخالت کنه سری همین میگیم

اون سری جلو همه گفتیم مامانش موند چطوری جمع کنه گند کاریش

بعد زایمانم مادر شوهرم عمل چشم کرد من یک دقیقه پیشش نموندم گفتم من خواست ببر پیک نیک به من چه دلم بسوز

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروس براشون مهم نیستببین هنوزم تو دعوا من با مادرم نمیزاربم مادرشوهرم دخالت کنه سری همین میگیماون سر ...

حالا برعکس‌مادرش شوهره من انننقدر‌سر‌اون دوتا‌عروسش حواسش‌بووووووود ک شورشو دراورده بود . الان عروساش پرو ومتوقع و تنننبل ترشدن

parasoo1989@

عزیزم من نمی‌دونم چی شده مامانت رفته از پیشت

ولی شما بمون تو خونه ت این روزام میگذره احتیاج به کسی نداری جز شوهرت

من از سه روز بعداز سزارین تنها بودم فقط شوهرم بود که همیشه هم خونه نبود

نری 

بعد باور کن نیازی نداری بیان 

فکر کن چقدر مادرا هستن توی دنیا هیچکی کنارشون نی بعد زایمان 

الانم بیاد به جز حرص بهت چی میدن اخه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

عروس براشون مهم نیستببین هنوزم تو دعوا من با مادرم نمیزاربم مادرشوهرم دخالت کنه سری همین میگیماون سر ...

خوب عروس برلشون مهم نیست باشه نوه سه روزه خودشون چی اونم مهم نیست ،؟!!!

خوب میکنین این همون ادمه عوض نمیشه که 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

کینه کردیدا

اصن مگه چقدر دعوای بین خانواده ها میشه که همش یادآوری میشه

مگه مادرتو مادرشوهرت همه یه جایید ؟؟ فامیلید؟

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.

حالا اون یه بی عقلی کرد یه چیزی گفت توام ک نرفتی ، دیگه نمیدونم دعوای بین خانواده ها چی بوده؟؟ !!!!

دختر قشنگم، خوش اومدی به زندگیمون😍مامان فدای تک تک نفسات 🌹
حالا برعکس‌مادرش شوهره من انننقدر‌سر‌اون دوتا‌عروسش حواسش‌بووووووود ک شورشو دراورده بود . الان عروسا ...

نه بابا مادر شوهر من کلا بدجنس هست

ببین ذاتش بد خودش و دخترهاش

نوه اش خودکشی کرد ک عاشق بود

اون دخترش بچه دار نمیشه

اون یکی هر روز با شوهرش مشکل دار 

ولی بازم نمی‌فهمن مشکلاتشان بخاطر اه عروس هاشون

نه بابا مادر شوهر من کلا بدجنس هستببین ذاتش بد خودش و دخترهاشنوه اش خودکشی کرد ک عاشق بوداون دخترش ب ...

برعکسه دیگه. 

واسه ما تاجاییه ک اون عروساش میشینن این توخونشون پا‌میشد کارارو میکرد. تو خونه ی‌ اونا. 

parasoo1989@
خوب عروس برلشون مهم نیست باشه نوه سه روزه خودشون چی اونم مهم نیست ،؟!!!خوب میکنین این همون ادمه عوض ...

بخدا رفته بودیم با خانواده شوهرم پارک

من و شوهرم داشتیم قدم می‌زدیم پسرم موند پیش شون با بچه ها بازی کنه

دیدیم بستنی آوردن دست فروش می‌خوان بخرن گفتیم ما هم بریم بخوریم

بعد دیدم همه شون دارن بستنی میخورن به پسرم ندادن

من بلند گفتم یک بستنی به بچه من ندادین

فروشنده گفت بخدا ندیدم بقیه انگار نه انگار

با شوهرم هم دعوا کردم صداش در نیومد

کینه کردیدااصن مگه چقدر دعوای بین خانواده ها میشه که همش یادآوری میشهمگه مادرتو مادرشوهرت همه یه جای ...

کدوم بی عقل بی شعوری زن تازه زایمان کرده با بچه کوچک می‌بره پیک نیک آخه

چرا دخترهای خودش زایمان کردن نبرد

چرا رفتیم پارک وقتی من و همسرم اون ور بودیم پسرم پیش اونها برای همه بستنی خریدن بجز پسر من 

ک من داد زدم سر شوهرم بچه دلش آب شد

شوهرم صداش در نمیومد

آره کینه گرفتم

بعد مرگش نه تنها حلال نمیکنم فاتحه نمیفرستم بلکه میگم خدایا حق من ازش بگیر

نه جدا هستیم خونه هر کدوم یک جا هست 

حالا اون یه بی عقلی کرد یه چیزی گفت توام ک نرفتی ، دیگه نمیدونم دعوای بین خانواده ها چی بوده؟؟ !!!!

دعوا بخاطر این بود ک تو اوج کرونا خواستن من ببرن پیک نیک

بعد از بیرون اومدن بدون ماسک و دست شستن خواستن پسرم بغل کنن

دیگه من گفتم دست بشورین بهشون برخورد داد زدن دعوا شد

بعد همین آدم ها تازه کرونا اومده بود میگفتن خونه مون نیاین اول سال۹۹ بعد آخر سال ۹۹میگفتن کرونا ک ترسناک نیست