2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بر چه اساسی میخوای کله‌ت رو خراش بدی؟ دلیل علمیت چیه؟ کی بهت گفته این کار درست و خوبه و اصلا فایده ا ...

بعضی وقتا برای یه سری بیماری های خاص حتی دکتر هم اینو پیشنهاد میکنه و تشخیص میده که حجامت خوبه یا نه

اگه من میخواستم بدون پرس‌وجو و الکی یه کاری رو انجام بدم همون اول اینکار رو انجام میدادم نه اینکه اینجا تاپیک بزنم و بخوام تجربیات بقیه رو هم بخونم و بعد تصمیم بگیرم

شماهم اگه یه تاپیکی برات مسخره و مضحکه میتونید بخونید و رد بشید و اصلا کامنت هم نذارید

🙏🙏

بعضی وقتا برای یه سری بیماری های خاص حتی دکتر هم اینو پیشنهاد میکنه و تشخیص میده که حجامت خوبه یا نه ...

کدوم دکتر؟ با چه مدرکی؟ فارغ التحصیل چه دانشگاهی؟ با چه مقالات معتبر و درصد رضایتی؟ اینجا تقریبا همه از سر ناآگاهی یه بلایی سر خودشون میارن و آخرش کاسه‌ی چه کنم چه کنم دستشون می‌گیرن. از نی‌نی‌سایتی‌ها کمک پزشکی می‌خوای؟ واو.

قصدم تمسخر نبود، وگرنه به خودم زحمت تایپ کردن نمی‌دادم. کسی که بخواد بفهمه، می‌فهمه.

sasalele

کدوم دکتر؟ با چه مدرکی؟ فارغ التحصیل چه دانشگاهی؟ با چه مقالات معتبر و درصد رضایتی؟ اینجا تقریبا همه ...

حجامت یه روش سنتی درمانی هست و بعضی دکتر ها هم اونو به عنوان یه روش برای درمان بعضی بیماری ها پیشنهاد میکنن
من از نی نی سایتی ها کمک پزشکی نمیخوام خانم... گفتم فقط خواستم تجربیات بقیه افرادی که این‌ روش رو امتحان کردن رو بخونم
بعضی ها ممکنه از حجامت نتیجه خوبی گرفته باشن
این جبهه گیری هارو در برابر یه سوال ساده رو درک نمیکنم واقعا محترمانه تر هم میتونید نظر بدید
اگه از عوارض حجامت چیزی میدونید بهتر بود که راجع به اونا صحبت می‌کردید و به قول خودتون من رو آگاه می کردید نه فقط سوالای بیخود و الکی بپرسید که با یه سرچ ساده هم میتونید جواب سوالاتتون رو هم پیدا کنید
در ضمن ممنونم از اینکه برای آگاه کردن من به خودتون زحمت تایپ کردن دادید و انقدر نامحترمانه در نظرسنجی شرکت کردید و جواب همه سوالات منو دادید

حجامت یه روش سنتی درمانی هست و بعضی دکتر ها هم اونو به عنوان یه روش برای درمان بعضی بیماری ها پیشنها ...

بله یک روش درمان سنتی هستش و نه تنها ایران تو کشورهای اروپایی و چین و ژاپن و... انجام میدن 

سلامتی و خوشبختی دخترم