2777
2789
عنوان

دعایی برای افزایش توجه خدا

212 بازدید | 17 پست

اگر دعایی بلدید که باعث افزایش توجه خدا یا افزایش رزق و روزی بشه بگید 

نمیدونم درست چیزی که میخواستم رو گفتم یا نه اما به نظرم من جدیدا به چشم خدا نمیام و انگار دلش نمیخواد من بهش نزدیک بشم چند وقته اصلا شانس خوبی ندارم و اگر هم از راه راست منحرف شده باشم انگاری خدا دلش نمیخواد من برگردم 😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم حس میکنید آدمایی که دین و ایمون ندارن خدا بیشتر بهشون توجه میکنه یا فقط من اینطوریم

من ب چشمم میبینم اطرافیانم ک دروغگو و سخن چین و ی سریا اهل نزول و مشروب و ...اینا شدن الان صاحب بهترین زندگی هستن

اما من تو خیلی مشکلات غرقم ولی این چیزا تاثیری روی ایمانم ب خدا نداره 

و برام عجیب نیس عادت کردم

بعضی وقتها حس میکنم خدا ازم خوشش نمیاد 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

افزایش توجه خدا 

نمااز شببب 

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜