2777
2789

اهل صبحونه نیستم ولی دخترمنم اصلا تکراری نمیخوره الان دیگه به پوچی رسیده😅عاشق ارده و شیره بود 

ولی لب نمیزنه فقط آب میوه میخوره یا شیرکاکائو یا شکلات صبحونه 

به بعضی تاپیکام فقط باید گفت عجب🤔🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐😐😐🤔😐😐🤔

منو ول کنن فقط نون پنیر و گردو ، چایی کم شیرین با نبات میخورم،فکر کنم تو زندگی قبلیم موش بودم انقدر پنیر دوست دارم🤣😋کتلت  و کوکو سیب زمینی سرد هم میخوریم ،اش جو یا اش شله قلمکار ‌و عدسی ،لوبیا چیتی،حلیم ،کله پاچه هم گاهی شاید ماهی یکی دو بار میخوریم ،تخم مرغ و خرما ،نیمرو،املت هم گاهی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روتین صبحانه م تکراریه و دلزده نشدم واقعن نون جو یا رایس کیک با پنیر یا کره بادام زمینی و عسل گردودو ...

رایس کیک خوشمزس؟

ببین من یه اخلاق زجر آور دارم اصلا جرات این بخوام یه چیز جدید و امتحان کنم ندارم 

یسری چیز هارو تو عمرمم لب نزدما اصن نمیدونم چه مزه ای ولی همین ک یچیز جدیده نمیخورم 

رایس کیک خوشمزس؟ببین من یه اخلاق زجر آور دارم اصلا جرات این بخوام یه چیز جدید و امتحان کنم ندارم یسر ...

دقیقن من هم مثل شمام 

باور میکنید هنوز نارگیل نخوردم ، با اونکه جدید نیست ولی برای اولین بار که بخام امتحان کنم مزه ش رو نمی تونم

رایس کیک هیچ طعمی نداره، دقیقن طعم نون بستنی هست 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
دقیقن من هم مثل شمام باور میکنید هنوز نارگیل نخوردم ، با اونکه جدید نیست ولی برای اولین بار که بخام ...

من نارگیل خوردم 😂😂😂

الان که فصلشه هست حتمااااا بخوررررر

یخورده خوردنش سخته دردسر داره ولی فوق العادسسسس

یه مزه چرب و خوشمزه ای میده 

من نارگیل خوردم 😂😂😂الان که فصلشه هست حتمااااا بخوررررریخورده خوردنش سخته دردسر داره ولی فوق العاد ...

چشم عزیز من 😊

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد