2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا نمیخورم دیگه یه روز پاشم صبح ضعف داشته باشم یه چی بخوزم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

برا منم همه چی تکراریه صبحانه نهار شام.بعضی وقتا کلافه میشم ازفکر چی بزارم

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴
معمولا بیسکوئیت بدون قند + ارده یا کره بادام زمینی گاهی هم خرما و چایاگه خونه باشیم کره و مربا یا خا ...

کره بادوم زمینی شرکتی میخریین یا از اینا که جلو چشم خودتون درس میکنن؟

کره بادوم زمینی شرکتی میخریین یا از اینا که جلو چشم خودتون درس میکنن؟

هر دو 

شرکتی شیرضا میگیرم مدل پروتئینی

اون ساده ها رو هم از یه پیج میگیرم اگر اشتباه نکنم از شهسوار می‌فرسته و فوق‌العاده خوشمزه (قیمتش بالاتر از بقیه هست ولی خوبه)

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.

قبل خواب کیک شکلاتی درست میکنم

صبح با شیرکاکائو و کیک میخورم

بعضی وقتا خامه عسل یا پنکیک

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

قبل خواب کیک شکلاتی درست میکنمصبح با شیرکاکائو و کیک میخورمبعضی وقتا خامه عسل یا پنکیک

میخواستم ریپ بزنم یه انتقادی بکنم ، امضاتو دیدم🫣

میخواستم ریپ بزنم یه انتقادی بکنم ، امضاتو دیدم🫣

🤣🤣🤣🤣

توضیح دادم اونی که مخالفه یا میخواد فحاشی کنه ریپ نزنه🤣

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

روتین صبحانه م تکراریه و دلزده نشدم واقعن 

نون جو یا رایس کیک با پنیر یا کره بادام زمینی و عسل 

گردو

دو تا تخم مرغ آب پز 

گوجه و خیار 

چای و خرما 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
🤣🤣🤣🤣توضیح دادم اونی که مخالفه یا میخواد فحاشی کنه ریپ نزنه🤣

ببخشید تو صبحانه خوردنت دخالت میکنم

نوش جووووونت

ولی شیر کاکائو رو اگر خودت درست میکنی بدون شکر درست کن یعنی شیرینش نکن

کیک شیرینه ، شیر کاکائو یا آبمیوه هم شیرینه و خیلی با همدیگه مضر میشن🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

ببخشید تو صبحانه خوردنت دخالت میکنمنوش جووووونتولی شیر کاکائو رو اگر خودت درست میکنی بدون شکر درست ک ...

باشه فداتبشم