2777
2789

نظرتون و تجربتونو بگید

چ کنیم فرد درستی انتخاب کنیم🤣🤣

من قبلا معیارام زیبایی نبود و به یه ادم به درد نخور شانس دادم ولی اتفاقا همین گوه ها پر ادعا تر و پر توقع تر هستن

دیگه نمیخوام توی مسئله ظاهر به کم قانع باشم

حالا هر چی میدونید بگید از کجا بفهمم طرف مرد زندگیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا بیاین تاپیک اخرم نطر بدین

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اخلاق 

ایمان 

جنم 

خانواده

علاقه

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉

عزیزم در کنار همه ی معیارهایی که برای همسرت مدنظر داری

ذات طرف، تعهد و پاک بودنش هم خیلی برات مهم باشه 

کسیو انتخاب کن که اگه از همه طرف از دخترا پیشنهاد و اینا بگیره بازم سنگین بمونه 

عزیزم برای شناخت بیشتر مشاور قبل ازدواج باید برین ببینید چه اخلاقایی داره که نهان هست

و اینکه اخلاق خیلی مهمه امن باشه برات دوست بمونه مسئله اى رو گفتى بهش تو دعوا ها تو روت نزنه یا سرکوفت نزنه