2777
2789
عنوان

علایم بارداری در ماه اول

| مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ماه پیش هشتم تاشونزدهم پریودشدم بعددوهفته لکه بینی داشتم که رفتم دکتروخوب شدم حالااین ماه نه تاری ...

ان شالله باردار باشی من حامله بودم اول لک لانه گزینی دیدم، بعد بی بی مثبت شد

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد
زیاد این علائم رو داری؟

بیشتر تیر کشیدن داغ کردن رحم، درد سینه، بی حوصلگی ، سر درد، ،الان رحمم داغ کرده و گرفته درپ خغیف

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد

منممممم..لک دیدم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

اره منم الان این حالتو دارم بارداری اولم این حالتها داشتم ، میترسم باز سقط بشه، اگه باشمم، چطور با جلوگیری طبیعی حامله شدم ؟

اره منم الان این حالتو دارم بارداری اولم این حالتها داشتم ، میترسم باز سقط بشه، اگه باشمم، چطور با ج ...

ببین اول باید مطمئن بشی ک بارداری یا نه..صبر کن شایدم نبودی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

لک لانه گزینی چه شکلیه ؟؟؟؟؟؟؟

من چند ساعت بعد اولین اقدامم یکدفعه ای تخمدان هام تیر کشید شدید بعد یک ترشح خیییییلی شفاف ویک کوچولو لک خون باهاش بود میتونه همون لانه گزینی باشه ؟چون دیگه هیچ لکی ندیدم فقط روز موعدم یکم ترشح زیاد شد و تموم

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
بله😔

تو سه ماهه دوم کمتر میشه و گاها قطع میشه...البته تکرر ادرار بخاطر حجمیه که نی نی تو شکم میگیره و مادر نمیتونه بیرون روی رو کم کنه

🌷مثل یک معجزه اید،علت ایمان منید🌷همه هان و بله هستندوشما جان منید🌷(پسرام)🌹🌹
بیشتر تیر کشیدن داغ کردن رحم، درد سینه، بی حوصلگی ، سر درد، ،الان رحمم داغ کرده و گرفته درپ خغیف

اینا میتونه علائم بارداری باشه...اما در کل بخاطر شباهتاش با علائم پریودی تشخیص خیلی سخته...هفت روز بعد از موعد پریودی،در صورتی که پری نشدی بی بی چک بزن

🌷مثل یک معجزه اید،علت ایمان منید🌷همه هان و بله هستندوشما جان منید🌷(پسرام)🌹🌹
لک لانه گزینی چه شکلیه ؟؟؟؟؟؟؟ من چند ساعت بعد اولین اقدامم یکدفعه ای تخمدان هام تیر کشید شدید بعد ...

احتمالش زیاده، چند روز تاخیر داری ؟