2777
2789
عنوان

علایم بارداری در ماه اول

| مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 55 پست
خداروشکر...اون لک لانه گزینی نبوده.... توی خیلی از خانمها اتفاق نمی افته.... برای ما هم دعا کنید

انشالله عزیزم یه نی نی خوشکل بیاد تو دلت و همه منتظران هم دامنشون سبز بشه 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

من همچنان دل درد سردرد پا درد دارم خبری از پریودی نیس، بلاتکلیفم

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوماهه اقدام کردم . تو این دو ماه پریودم کلا بهم ریخت . ماه قبل 30 ام پریود شدم , این ماه گاهی تخمدان هام درد میگیره , سینه هام گزگز میکنه , و ی ثانیه هایی سرم گیج میره . دو روز قبل بی بی چک گذاشتم منفی بود , خبری هم از پریود نیس , خ خ معذرت میخوام الانم دیدم رنگ ادرارم خ پررنگ شده 

دوماهه اقدام کردم . تو این دو ماه پریودم کلا بهم ریخت . ماه قبل 30 ام پریود شدم , این ماه گاهی تخمدا ...

سلام گلم

بهم ریختن تنظیم پریودی تو اقدام نشون دهنده علامت خوبیه یعنی رحمت داره حاضر میشه برا بارداری، چندروز دیکه باز بی بذار، احتمالا منفی کاذب بوده، 

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد
دوماهه اقدام کردم . تو این دو ماه پریودم کلا بهم ریخت . ماه قبل 30 ام پریود شدم , این ماه گاهی تخمدا ...

سلام گلم

بهم ریختن تنظیم پریودی تو اقدام نشون دهنده علامت خوبیه یعنی رحمت داره حاضر میشه برا بارداری، چندروز دیکه باز بی بذار، احتمالا منفی کاذب بوده، 

لک لانه گزینی چه شکلیه ؟؟؟؟؟؟؟ من چند ساعت بعد اولین اقدامم یکدفعه ای تخمدان هام تیر کشید شدید بعد ...

سلام من این اتفاق برام افتاد الانم خیلی حالم بده اما 8روز مونده یعنی باردارم منم

خدا جون مرسی
سلام من این اتفاق برام افتاد الانم خیلی حالم بده اما 8روز مونده یعنی باردارم منم

اره گلم انشالله توهم بارداری😘😊

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

سلام خانم های گل من تازه وارد سایت شدم...سوال مهم. وتخصصی دارم.سه روز پیش رابطه داشتم باهمسرم واینکه پنج روز از پاک شدنم ازپریود میگذشته وجلوگیری نکردیم.الان سه روز ازرابطه میگذره ومن درد شدیدی درپایین شکمم دارم.نظرتون چیه؟؟؟