2777
2789
عنوان

اینجا خیلی شنیدم

66 بازدید | 6 پست

که میگن نی نی سایتیها دعاهاشون برای همدیگر میگیره برای دخترم دعا کنید دائما مریضه تا خوب میشه دوباره مریض میشه انواع ویروس تب بیقراری خواب بد بی اشتهایی همه رو میگیره تو طول ماه همش دوا دکتر  تا دوهفته پیش ۴ بار بردمش دکتر تا خوب شد الان دوباره مریض شده الرژی هم داره واقعا مغزم نمیکشه یکروز خوش ندارم دعا کنید خدا خیرتون بده

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ده تا صلوات میفرستمدعای خاصی بلد نیستم

عزیزی 🙏

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

براش حمد خوندم🌹

خیر ببینی❤

سیستم ایمنیش ضعیفه

خیلی اینقدرم ویتامین اهن امگا میدم بخاطر الرژیشه کلا از بدو تولد الرژی شدیدی داشت الانم دوسال ونیمشه خوب نشده