2777
2789
عنوان

به نظرتون خداوند انسان رو برای چی خلق کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1458 بازدید | 114 پست
اصلا بگو چرا زن روآفرید؟؟؟؟ زن ها هزار بدبختی باید تحمل کنن الان بیشتر زن هاافسرده اند چرا جوری خلق ...

اگر اسلام واقعا اجرا بشه و مردم احکام اسلام رو واقعا اجرا کنن و مومن باشن نه کسی افسرده میشه نه به کسی ظلم میشه مشکل از خودمونه نه خدا😊

چقدر شیوا و خوب توضیح دادین من اینهمه توضیح دادم تا کمی منظور رو برسونم شما خیلی خوب و مفید و خلاصه ...

مجموعه کتاب های طعم شیرین خدا رو بخونید سایت کتاب رسان داره معمولا روی بسته هاش نمک تبرکی هم میزاره البته می تونید pdf اش هم با هزینه کمتری دانلود کنید که خیلی بهتون کمک میکنه🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله اما اینم میدونستی خود همون خدا گفته دوران پریود که توداری اذیت میشی همسرت میتونه بره صیغه کنه وا ...

خدا توی چه ایه ای اینو گفته قربونت برم

منی که 8جز حفظم میگم 

جز مهربونی و محبت به همسر چیزی نگفته

حتی به آقایون گفته حق ندارید با احکام من بازی دربیاورید خانمتون رو اذیت کنید بنا به مصلحت یسری قوانین و احکام گذاشتم حق ندارید باهاش همسرتون رو اذیت کنید. 

اینجوری خطاب قرار دادن مردا خیلی بار مسئولیتشون رو سنگین میکنه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
کتاب طعم شیرین خدا رو بخون اگر تونستی چاپی بگیر سایت کتاب رسان داره اگر نه pdf اش بگیر جواب خیلی سوا ...

یه زمانی خیلی اینکارا کردم گذشته ای داشتم به عُرفا میگفتم برید جلو بوق بزنید ولی ترکیدم دیگه. خسته شدم بیخیال

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
کسی خدا رو انکار نکرده من هم قصدم برای زدن این تایپیک فهمیدن بیشتر هست و خواستم نظر شما عزیزان رو بد ...

عزیزم چطور متوجه شدید اونی که الان بهش رسیدین و شنیده های فعلیتون تحریف شده نباشه؟

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

یه مثال برات بزنم فرایند درست کردن اسپرسو رو حتما دیدی اول دونه قهوه هست آسیاب میشه میره داخل دستگاه ...

عزیزم سوال اینه که حتی بخواد به انسان خوشبختی تضمینی پیش خودش بده بازم سوالع چرا خلق کرده به چه دردش میخورده

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

اصن بیا این طوری بگم شما اگر کسی بهت یه هدیه کوچیک بده ازش تشکر میکنید درسته؟ اگر این هدیه یه ماشین ...

کاش خدا درک می‌کرد ما آدما توان و کشش و اعصابمون درون حدی که خودش فکر میکنه نیست. وقتی جوونیت تموم شد و رفت و دود شد و دنیاتو کاملا باختی. ما هرگز نمیتونیم مثل اولیا باشیم مقایسه غلطیه. مشکلات زیاد خیلی از آدما رو دچار بیماری‌های روحی جسمی خودکشی میکنه. خیلیا زندگیشون کلا دیگه از ریل خارج میشه. یکیش خودم. تو فامیلا و دوستام همه آدمای شادو خوش قلبی که می‌شناختم سختی‌های زندگی جوری عوضشون کرد که اخلاقشون کاملا عوض شده دیگه از نظر روانی نرمال نیستن. اینم این دنیایی که بخاطرش همه خودمونو میکشیم. آخرشم میریم اونورم که همش همه دارن میگن پوست از سر آدم میکنن. چیزی بجز وحشت از اونور برامون نگفتن. حتی آدمای خیلی خوبم که از اونور تجربه داشتن همش ترس و وحشت بوده. دیگه کلا فکر نمی‌کنم بذار زندگیمونو بدون فکر و خیال بره. راستش میترسم هرلحظه یه چیز با ارزش زندگیمو بگیره خدا ازم. آنقدر آدم ضعیف و بی پناه که چی بشه

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
اگر اسلام واقعا اجرا بشه و مردم احکام اسلام رو واقعا اجرا کنن و مومن باشن نه کسی افسرده میشه نه به ک ...

اسلام واقعی یعنی چهار تازن وهزاااااران صیغه همون بهتر اجرا نشه واسه همینه میگم زن هاافسرده ومریض شدن!!!! وقتی خود خدا میدونه زن جماعت بااین چیزا کنار نمیاد چرا مطرح کنه اصلا!!!! حالا میبینی چقدر عیب وایرادهست 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

اگر اسلام واقعا اجرا بشه و مردم احکام اسلام رو واقعا اجرا کنن و مومن باشن نه کسی افسرده میشه نه به ک ...

قوانین شرع خیلی برای زنها جالب نیست. من سورره نسا رو میخونم دلم به حال خودم میسوزه. قوانین ارث و شهادت و اینام که بماند. دادگاه‌های خانواده مون با قوانین شرع تنظیم شده دیگه

خدا توی چه ایه ای اینو گفته قربونت برممنی که 8جز حفظم میگم جز مهربونی و محبت به همسر چیزی نگفتهحتی ب ...

همون مصلحت فکر میکنی چیه ! همینه دیگه! من کتاب خوندم نظرمراجع ودارم میگم من که سراین قضایا خیییییلی ازش دووووور شدم دلم میخواد همه چی رو بذارم کنار مثل بقیه بشم گناه کنم عین خیالم نباشه ولی خب یه چیزی من وعقب میکشه همون عذاب وجدانه 

قوانین شرع خیلی برای زنها جالب نیست. من سورره نسا رو میخونم دلم به حال خودم میسوزه. قوانین ارث و شها ...

آره دیگه من اصلا این سوره رو دوست ندارم اصلاااااااا فقط فکر عشق وحال مرد جماعت هست حالا اون ناحقی های دیگه گه شما گفتی بماند! 

خانم های مهربونم لطفا لطفااا به نیت حاجت رواییم یکی یه صلوات بفرستید...

انشالله هرکسی واسم دعا کرد خداصدبرابرشو به دل مهربونتون برگردونه..

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

کاش خدا درک می‌کرد ما آدما توان و کشش و اعصابمون درون حدی که خودش فکر میکنه نیست. وقتی جوونیت تموم ش ...

خدا دانای مطلقه و همه چیز رو میدونه شایسته نیست این طوری راجب خدا صحبت بشه. خدا به جز در حد و توان انسان امتحانش نمیکنه شاید سخت باشه ولی انسان قدرت کشش و تحملش رو داره خیلیا بودن که تونستن. اعتماد به نفس و توکل بر خدا باید روی این کار کنیم.  باید روی خودمون کار کنیم به خدا نزدیک تر بشیم و با پیامبر صلی الله و اهل بیت علیهم السلام انس بگیریم تا بتونیم از پس مشکلات بر بیایم مردم غزه رو دیدی که در بدترین حالت ممکن هستن باز ذکر خدا رو میگن،به خاطر این مصیبت صبر میکنن و این فقط نشان از ایمان قوی اونا هست . بله مشکلات و مصیبت ها سختن اگر ایمان نباشه انسان ممکنه نابود بشه اما اگر ایمان باشه هیچ مشکلی نمی تونه انسان رو از پا دربیاره.

خداوند در سوره انشراح آیات ۵ و ۶ می‌فرماید: فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است

قوانین شرع خیلی برای زنها جالب نیست. من سورره نسا رو میخونم دلم به حال خودم میسوزه. قوانین ارث و شها ...

بهتره راجب هر کدوم از اینا تحقیق کنید و تفسیر نور حجت الاسلام محسن قرائتی کامل بخونیدچون تفسیر ساده و روان هست. کتاب دختران آفتاب رو بخونید راجب زن هست و خیلی از سوالات مشابه ای که توی ذهن شما هست رو جواب میده انوقت متوجه میشید که هر کدوم از اینا دلیل خاص خودش رو داره اول تحقیق کنید لطفا .مثلا ارث برای این سهم زن کمتره که مرد مسئول خرج و مخارج زندگی هست نه زن. وظایف مالی مرد در قبال زن مانند پرداخت مهریه، نفقه، اجرت المثل و ... عنوان شده  در حالی که چنین تکالیفی بر عهده زنان قرار نگرفته و آنها تعهدی برای تامین هزینه های خود در زندگی مشترک ندارن.

تنها با تحقیق و مطالعه زیاد هست که متوجه می شوید خدا هیچ ظلمی به بنده اش نکرده و عدالت رو براساس وظایفی که به مرد و زن داده رعایت کرده .

خودتون باید دنبال توضیح هر کدوم از سوالایی که در ذهنتون هست بگردید که اگر تحقیق و مطالعه کنید متوجه علت هر حکم خدا می شوید 

🌺

بهتره راجب هر کدوم از اینا تحقیق کنید و تفسیر نور حجت الاسلام محسن قرائتی کامل بخونیدچون تفسیر ساده ...

تحقیق فایده نداره چرا یه مساله به این مهمی آنقدر باید درلفافه باشه که کلی سواستفاده بشه کرد؟؟؟ چیزی که ما دیدیم همون بوده که گفته شده اما و اگر نداره. بیشتر توجیه است چون آدم احساس عذاب وجدان میگیره بگه آره در حق خانما اجحاف شده در شرع. هیچکس نمیخواد قبول کنه. آنقدر تفسیر نمیکنن تو دادگاه که کلا زنا رو میندازن دور براحتی نه حضانت بچه داره نه هیچی. قاضی دیدی بیاد بگه نه این حکم تفسیر داره بریم تفسیراشو بخونیم فلان. زن ترکیده است مگه اینکه خودش مستقل باشه از نظر مالی که اونم جناب همسر طبق شرع میتونه کاری کنه که نه درس بخونه نه کار کنه نه بدون اجازش از خونه بره بیرون. تفسیر و شرایط خاصی هم نداره