2777
2789
عنوان

به نظرتون خداوند انسان رو برای چی خلق کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1458 بازدید | 114 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا به کسی ظلم نمیکنه این خودمونیم که به خودمون ظلم میکنیم عزیزم 🤍🤍

بله میدونم💝💖

میگن که ما خودمون زندگیمیون رو انتخاب کردیم

اگه خدا میتونه هرکاری بکنه چرا نمیاد کسایی که اذیت میکنن رو نابود کنه

مگه نمیگن خدا از آینده خبر داره؟مگه نمیدونست اگه انسان بفرسته روی زمین زمین به گند می‌کشه چقدر کشتار ...

یه مثال برات بزنم فرایند درست کردن اسپرسو رو حتما دیدی اول دونه قهوه هست آسیاب میشه میره داخل دستگاه عصاره اش میاد بیرون میریزه داخل لیوان ازش چی میمونه؟ تفاله که قابل خوردن نیست خب این اوکی؟ آدمها هم همینجورن همشون لیاقت رفتن به بهترین جایگاه رو ندارن یسریا اون تفاله هه هستن که دور ریخته میشن چرا؟ چرا دور ریخته میشن اگر خدا اینو میدونسته؟ چون انسان با توجه نکردن و عمل نکردن به حرف‌ها و دستوراتی که خدا بهش داده به خدا توهین میکنه ( خدایی که برترینه بزرگترینه لایق اطاعت نیست؟؟) اگر بگی خدا لایق اطاعت نیست که خودت میدونی ولی اگر قبول داری که خدا خداست و باید ازش اطاعت کرد خب خودش گفته من شمارو به این دلایل میفرستم روی زمین برای مدت کوتاهی فقط به این چیزهایی که من میگم عمل کنید فقط همینهارو رعایت کنید مدت حیات شما روی زمین خیلی کوتاهه یه جلسه است فقط اینو اونجوری که من میگم باشید بعد امتحان عشق و حال تون با من تضمینی.

خب ما چطور از خدایی که خداست و خدایی میکنه توقع داریم اطاعت نکنیم و بعد نه جهنم ببره مارو نه جزای کارامونو بزاره کف دستمون؟ معادله ساده است میگه من عمر کوتاهی گذاشتم براتون در برابر بندگی و اطاعت فقط مدت چندی گذرا توی دنیای فانی در عوض بهت چی میدم؟ آرامش و آسایش ابدی

اونوقت انتخاب انسان چیه ؟ میگه نه همینجا راحت باشم اون دنیا رو کی دیده حالا

و بار ها و بار ها توی قرآن ذکر شده انسان هایی که میگی اون دنیا میگن اون دنیا رو کی دیده و چه تضمینی براش هست 

بعد خدا خودش بارها توی قرآن گفته اون وقتی که من قیامت رو برپا کردم و آدم‌هایی که ایمان نداشتند و عمل صالح انجام ندادند التماس می‌کنند که خدایا فقط یک روزه اون دنیا رو به ما فرصت بده تا ما جبران کنیم اما خدا میگه شما باید همون موقع ایمان میاوردین الان که قیامت و نتیجه رو دیدین دیگه ایمان آوردنتون برای من ارزشی نداره

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

برای من هم بفرست درخواست دادم

اگه فرستاد واسه منم بفرس

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

وَمَا خَلَقْتُ الْجِنَّ وَالْإِنْسَ إِلَّا لِيَعْبُدُونِو من جنّ و انس را نیافریدم مگر برای اینکه مر ...

متوجه شدین !

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

خب مگه خدا نمیتونه همه کار بکنه پس چرا نمیکنه؟

چرا خدا کاری بکنه؟ خدا خودش این دنیا رو این شکلی چیده و به انسان گفته که من دارم تو رو می‌فرستم روی زمین با این شرایط با حضور شیطان و با کلی ظلم و ستم و البته کلی زرق و برق حالا می‌خوام ببینم تو چند مرده حلاجی؟

توی قرآن رو بخونید بارها خدا به ظالمین گفته به مردم و موجودات ظلم نکنید که جزای بدی در انتظارتونه

بنظرت خدایی که بی نیازه چرا اینارو به ظالمین گفته؟ برای اینکه بعدا ظالم خواست اعتراض کنه همین آیات جواب محکمی باشه براش بگه من چندین بار چقدر گفتم ظلم نکنید حق رو ناحق نکنید که اگر بکنید آتش و گدازه و ... در انتظارتونه؟ من گفته هامو گفتم که اینجا نگی خدا من نمیدونستم ببخش 

خدا گفته هارو گفته و اختیارو داده دست انسان حالا انسان خودش بدونه چجوری عمل کنه

خدا که دوس نداره ما بریم جهنم. ولی وقتی کارهایی که گفته نکن رو میکنیم بعدم میگیم خب خدا که مارو دوسنداره مارو از رو بیکاری خلق کرده پس براش فرقی نمیکنه بریم جهنم چه توقعی میتونیم از خدا داشته باشیم؟

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

بله میدونم💝💖میگن که ما خودمون زندگیمیون رو انتخاب کردیماگه خدا میتونه هرکاری بکنه چرا نمیاد کسایی ...

باید آزموده بشیم عزیزدلم 

گاهی وقتا یه سری چیزا هست که فکر میکنیم بده ولی در واقع خوبه برامون و مارو میسازه 

گاهی وقتا هم باید توسط ادمای دیگه آزموده بشیم 

به نظرم اگر فرصتی ایجاد کنید برای مطالعه قران به خیلی از جواب ها میرسید 

بعد از درک یکسری چیزها انسان خیلی سبک تر میشه 

علاوه بر این دلش اروم میگیره به عدالت و بزرگی و مهربونی خدا 🤍

یه مثال برات بزنم فرایند درست کردن اسپرسو رو حتما دیدی اول دونه قهوه هست آسیاب میشه میره داخل دستگاه ...

منکر وجود خدا نیستم ولی حرفتو قبول ندارم چون جای من نیستی ببینی چقدر بی عدالتی دیدم تهمت شنیدم خدا کاری واسه من نکرد چقدر باهاش درد و دل کردم ازش کمک خواستم ولی اعتنایی نکرد خودش می‌دونه چقدر خسته ام از زندگی