یه مثال برات بزنم فرایند درست کردن اسپرسو رو حتما دیدی اول دونه قهوه هست آسیاب میشه میره داخل دستگاه عصاره اش میاد بیرون میریزه داخل لیوان ازش چی میمونه؟ تفاله که قابل خوردن نیست خب این اوکی؟ آدمها هم همینجورن همشون لیاقت رفتن به بهترین جایگاه رو ندارن یسریا اون تفاله هه هستن که دور ریخته میشن چرا؟ چرا دور ریخته میشن اگر خدا اینو میدونسته؟ چون انسان با توجه نکردن و عمل نکردن به حرفها و دستوراتی که خدا بهش داده به خدا توهین میکنه ( خدایی که برترینه بزرگترینه لایق اطاعت نیست؟؟) اگر بگی خدا لایق اطاعت نیست که خودت میدونی ولی اگر قبول داری که خدا خداست و باید ازش اطاعت کرد خب خودش گفته من شمارو به این دلایل میفرستم روی زمین برای مدت کوتاهی فقط به این چیزهایی که من میگم عمل کنید فقط همینهارو رعایت کنید مدت حیات شما روی زمین خیلی کوتاهه یه جلسه است فقط اینو اونجوری که من میگم باشید بعد امتحان عشق و حال تون با من تضمینی.
خب ما چطور از خدایی که خداست و خدایی میکنه توقع داریم اطاعت نکنیم و بعد نه جهنم ببره مارو نه جزای کارامونو بزاره کف دستمون؟ معادله ساده است میگه من عمر کوتاهی گذاشتم براتون در برابر بندگی و اطاعت فقط مدت چندی گذرا توی دنیای فانی در عوض بهت چی میدم؟ آرامش و آسایش ابدی
اونوقت انتخاب انسان چیه ؟ میگه نه همینجا راحت باشم اون دنیا رو کی دیده حالا
و بار ها و بار ها توی قرآن ذکر شده انسان هایی که میگی اون دنیا میگن اون دنیا رو کی دیده و چه تضمینی براش هست
بعد خدا خودش بارها توی قرآن گفته اون وقتی که من قیامت رو برپا کردم و آدمهایی که ایمان نداشتند و عمل صالح انجام ندادند التماس میکنند که خدایا فقط یک روزه اون دنیا رو به ما فرصت بده تا ما جبران کنیم اما خدا میگه شما باید همون موقع ایمان میاوردین الان که قیامت و نتیجه رو دیدین دیگه ایمان آوردنتون برای من ارزشی نداره