2777
2789
عنوان

یه سوالی ذهنمو درگیر کرده

49 بازدید | 2 پست

بچه ها من درد های پریودیم شدیده معمولا 

مشکل قلبی هم دارم برای همین از درد تپش قلب شدید میگیرم مسکن هم می‌خورم ولی معمولا فایده زیادی نداره . دکترم رفتم میگه مشکلی نداری درد هم از آدم به آدم مقدارش فرق می‌کنه و طبیعیه . راست میگه تو اطرافیان دیدم بعضیا خیلی درد دارن .

سوالم اینه این خانومایی که ورزشکار هستن یا میرن سر کار و کارای سختی هم گاهی انجام میدن خب نمیتونن ماهی دو سه روز حداقل مرخصی بگیرن که . چیکار میکنن اینا ؟ یعنی درد ندارن اصلا یا تحمل میکنن اصلا خیلی برام عجیبه من توی کارای روزمره خودم گیر میکنم واقعا چه برسه که بخوام برم بیرون کار کنم حتی ناهار رو هم می‌خوام درست کنم یواش یواش انجام میدم هی بلند میشم هی میشینم .

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
گرمیجات بخور چایی نبات بخور دور کمرتو شال ببند گرم نگه دار دردش کم میشه .سردیجات مثل ماست و خیار و د ...

اینا رو امتحان کردم اثر نداره همین امروزم زیره دم کردم خوردم خودمم گرم گرفتم بازم درد امونم نمی‌ده بعضیا دردشون زیاده کلا

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.