2777
2789
عنوان

خدا مرگ بده زنان متاهل خاین رو 🥹

286 بازدید | 12 پست

محیط کارم اذیت شدم 

سر سوگولی بودن این دوزاری ها

با وجود شوهر و بچه .برای پول مقام و پست 

اه اه 

سرطان بیفته ریز ریز شن 

مثل سونامی دارن اووج میگیرن 😔

کسی بگه قضاوت نکن لنگه هموناست 🤬😡

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

اوضاع خراب تر از اون چیزیه که فکرشو میکنیم😑

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

اوضاع خراب تر از اون چیزیه که فکرشو میکنیم😑

اگه با چشم خودم نمیدیدم باور کردن سخت بود 

واقعا راست گفتن تا نباشید چیزکی مردم نگویند چیزها

لطفا دوست بی اعصاب من خودت رو کنترل کن وسعی کن که مردم رو        ولش کن خودت خوبی که 

حقیقت داره  یا خوابه که دستات  توی دستاشه     محاله اون نمیتونه مثل من عاشقت باشه     باهاش خوشبخت وآرومی   سرت رو شونه اونه     یه روزی مال من بودی     ولی اینه نمیدونه      نمیدونه که دست تو   تودستای منم بوده      بهش بگو که اغوشت یوقت جای منم بوده      بگو چی بین ما بوده    سر عشقت چی اوردی           اونم حرفاتو باور کرد  واسه اونم قسم خوردی 

فقط خدا خودش حالیشون کنه که کارشون درست نیست اینا دیگه تمام مرزها رو رد کردن ،،خدایا راهی.......

حالا هر گهی میخوان بخورن 

تو ایت ارتباط ها ، زیرآب زنی هم میکنن اوون مردک خر هول هم به گوش 

خیلیارو اصلا نمیتونی باور کنی.طرف پدر و مادرش قدم از قدم کج نذاشتن،همه رو خانواده اش قسم میخورن اونوقت میاد همچین غلطی میکنه و خانواده شو سرشکسته میکنه.

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...