2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنجان.

پسر منم نزدیک دو ماه سرفه خلطی داشت. دو بار تو این فاصله ویروس گرفت و همه علایم خوب شد سرفه موند. هفته پیش بردم دکتر گفت بخاطر آلرژی به آلودگی هواست. اسپری و قرص داد.  شاید برای بچه شما هم آلرژی باشه. 

کلا هم برای سرفه اسپری سالبوتامول خیلی خوبه. دکتر نداده بهتون؟

پسر منم نزدیک دو ماه سرفه خلطی داشت. دو بار تو این فاصله ویروس گرفت و همه علایم خوب شد سرفه موند. هف ...

دختر منم مریض شد آذر ماه ولی این سرفه ها ده روز بعد اون شروع شد یعنی ده روز کلا سرفه نداشت و..ببین انگار یچیزی که خلط میپرع گلوش و سرفه می‌کنه اسپری نداد بهش بخدا خیلی درماندم کاش بمیرم ...بخور سرد تاثیری داره ؟

پسر منم نزدیک دو ماه سرفه خلطی داشت. دو بار تو این فاصله ویروس گرفت و همه علایم خوب شد سرفه موند. هف ...

دکتر دختر منم تشخیص آلرژی داد نمی‌دونم به چی آلرژی داده همه آلرژن هارو دور کردم 

سرفه دخترم شبا خیلی بیشتر تو طول روز تک سرفه هست بیشتر ولی کلا خلطی در صورتی که دکتر معاینه کرد عفونت ندارع اصلا 

دختر منم مریض شد آذر ماه ولی این سرفه ها ده روز بعد اون شروع شد یعنی ده روز کلا سرفه نداشت و..ببین ا ...

بخور خوبه. ولی نهایت یک ساعت صبح یک ساعت شب. بیشترش خودش محرکه سرفه است. 

اسپری خیلی خوبه. دکتر رفتی مشورت کن بگو اگر کمک می‌کنه سالبوتامول براش بگیر. بعد چند روز مصرف معجزه رو میبینی

سرفه دخترم شبا خیلی بیشتر تو طول روز تک سرفه هست بیشتر ولی کلا خلطی در صورتی که دکتر معاینه کرد عفون ...

خب به همین خاطر میگم شاید آلرژی باشه. پسر منم دقیقا همینه. یعنی بردمش دکتر تو دلم گفتم آنتی بیوتیک رو شاخشه. ولی چک کرد گفت ذره ای عفونت نداره. گفت بخاطر آلودگی هواست. به ریزگردها آلرژی داره. 

یه چیز دیگه. خودتون یا همسرتون سابقه سینوزیت ندارین؟