2777
2789
خب به همین خاطر میگم شاید آلرژی باشه. پسر منم دقیقا همینه. یعنی بردمش دکتر تو دلم گفتم آنتی بیوتیک ر ...

التهاب سینوزیت هم ترشح زیاد میده. ممکنه همونجا بریزه تو حلقش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر دختر منم تشخیص آلرژی داد نمی‌دونم به چی آلرژی داده همه آلرژن هارو دور کردم

می‌تونه اصلا فصلی باشه. کلا این اسپری کمک می‌کنه. قرص مونده لوکاست هم خوبه.فکر کنم گفتی دکتر داده

می‌تونه اصلا فصلی باشه. کلا این اسپری کمک می‌کنه. قرص مونده لوکاست هم خوبه.فکر کنم گفتی دکتر داده

داده ولی من تاثیری نمی‌بینم بخدا قسم یعنی دیگه زد دادم امشب طفلکم می‌گفت آی خسته م خوابش میومد ولی نمی‌تانست بخوابه 

من وحشتناک دارم

خب سینوزیت تا حد زیادی ارثی هست و خودش معمولا بخاطر آلرژی. دکتر به پسر من اسپری و قرص و ... داد برای آلرژی. ولی نمیشه سرخود بگم و خودت بهش بدی. بهتره ببری معاینه بشه. ولی پسرم استفاده کرد خیلی خیلی بهتر شده

خب سینوزیت تا حد زیادی ارثی هست و خودش معمولا بخاطر آلرژی. دکتر به پسر من اسپری و قرص و ... داد برای ...

نه من سرخورد اصلا استفاده نمیکنم اسمشو بگو ؟ من بخدا امیدی. ندارم درست شه پسرت وقتی از ته دل می‌خندید یا گریه میکرد حس میکردی خلط داره که وقتی قورت میداد بهتر میشد ؟

نه من سرخورد اصلا استفاده نمیکنم اسمشو بگو ؟ من بخدا امیدی. ندارم درست شه پسرت وقتی از ته دل می‌خندی ...

پسر من موقع سرفه کاملا خلطی بود. حتی میکند و مینداخت. اما خب بزرگه

نه من سرخورد اصلا استفاده نمیکنم اسمشو بگو ؟ من بخدا امیدی. ندارم درست شه پسرت وقتی از ته دل می‌خندی ...

اسپری بکلومتازون داد که کورتون هست. اسپری سالبوتامول. اسپری بینی فنیل افرین که فقط ۳ روز باید استفاده میشد با قرص مونته لوکاست

خودت میفهمی. بینی اش کیپ نیست؟ عطسه می‌کنه ترشح غلیظ چسبناک نمیاد؟

ببین همش حس میکنم صداش تو دماغی شده ولی اصلا آبریزش ندارع و من اصلا ترشحی از بینیش نمی‌بینم ببین اون شب بابام ادکلن زده بود بغلش کرد نگو لباسش بو گرفته بخدا یعنی داشت خفه میسد تو خواب دیشب راحت تخت خوابید تا صبح امشب داییم پیشش ادکلن زده بود بازم نیم ساعتی سرفه کرد خوابید نمی‌دونم من گاها شکم سمت رفلکس معده هم میره

اسپری بکلومتازون داد که کورتون هست. اسپری سالبوتامول. اسپری بینی فنیل افرین که فقط ۳ روز باید استفاد ...

پسرت چند سالشه ؟ کورتون خب مضره...سالبوتامول بهتره بنظرم که دکتر نداد ...پیش چه دکتری میبردی ؟

ببین همش حس میکنم صداش تو دماغی شده ولی اصلا آبریزش ندارع و من اصلا ترشحی از بینیش نمی‌بینم ببین اون ...

دکتر با تاکید به من گفت بوی عطر ، اسپند، گردو غبار، گل و گلدون، بوی سیگار و قلیون، در معرض بخاطر سرخ کردنی به هیچ وجه نباشه. 

پسر من موقع سرفه کاملا خلطی بود. حتی میکند و مینداخت. اما خب بزرگه

ببخشید میگم ولی خلط دخترم بی رنگ و گاها سفید هست ...توروخدا بهم امید بده من امشب خیلی گریه کردم عزیزم 😭😭😭