2777
2789

وای خدا هردفعه میرم خونشون تا یکی دو روز باید اعصابم خورد باشه

یه مدت سر خواهرشوهرم بود انقدر بهم بی احترامی میکرد طوری که الان میبینم شوهرم باهاش حرف میزنه میخام خرخرشو بجوم

تازگیام مادرشوهرم

حرصم میگیره انقدر فرق بین من و دختراش میذاره

واسه مهمونی دختراش از بعدازظهر میره کمک تا اخر شب ولی خونه‌ی من دست به هیچی نمیزنه

میرم خونش صدام میکنه پاشو بیا کار کن در حالی که دختراش هستن

هر سری هم ما چیزی میخریم یه ذره هم بهمون نمیده ولی پر میکنه واسه دختراش

امشب قشنگ نشستم تا بلکم شوهرمم ببینه

قابلمه قابلمه غذا و شیرینی با زور داد به دختراش ولی به من هییچیی نداد

خدا خودت ببین اینا رو

برای اروم شدنم دعا میکنید لطفا

تا میتونی نرو خونشون و چیزی نبر

چیکار کنم فکر کردی شوهرم قبول میکنه نریم؟

بگم نمیریم میگه پس خونه بابای توام نمیام

اونوقت میدونی کی ضرر میکنه؟من

چون خانواده شوهرم چسبیدن به ما ولی خانواده من دورن

چیزی هم ببریم فقط همین مناسبتاست

دفعه پیش روز مادر شیرینی بردیم یه دونه نداد بیارم اصلا دلم نمیخاست امشب ببریم ولی شوهرم سر خود گرفته بود

اون عوضیم باز همشو صدقه داد دختراش

کوفتشون بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم فکر کردی شوهرم قبول میکنه نریم؟بگم نمیریم میگه پس خونه بابای توام نمیاماونوقت میدونی کی ضر ...

منم شرایطم مثل توعه گاهی مادرشوهرم خوبه گاهی جنی میشه منم اعصابم خراب میشه به شوهرم میگم بیا تحویل بگیر حالم بده دیگه نگو بریم خونشون البته من طبقه بالاشونم وشرایطم سخته که نرم بهر حال سعیگو میکنم کم برم.

منم شوهرم میگفت نیای توام نمیری خونه بابات یه دعوای حسابی با مادرشون کردیم گفتم عا دیدی خونوادت چجورین یبار دیگه به من نگی اگه نیای توام نمیری خونه بابات مقایسه نکن تو برو ولی کارت به من نباشه در ضمن نمیای خونه بابامم نیا من میرم تو راحت باش

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
منم شرایطم مثل توعه گاهی مادرشوهرم خوبه گاهی جنی میشه منم اعصابم خراب میشه به شوهرم میگم بیا تحویل ب ...

منم بدبختی طبقه بالاشونم

اینم بعضی چیزای خانوادشو میبینه ولی بیشترشو نه تازه اگه بدی هم ببینه میگه چیکار کنم قدیمین!!!

فقط منه خر باید تحمل کنم

موقعی که مادرش مهمون داره توقع داره من زود برم کمکش!

درحالی که دختراش موقع شام و ناهار میان!

بعد خونه من میذاره دقیقا وقت شام میاد

وای خدا چقدر دلم ازش پره

شوهرت میبینه به شما چیزی نمیده و به دختراش میده؟ چیزی نمیگه شوهرت؟

نمیدونم شوهرم میدونه یا نه ولی هر سری قبل از اینکه ابجیاش برن به من میگه پاشو بریم

ولی من چون از اون سری اون شیرینیه به دلم مونده بود امشب تا شنیدم مامانش داره به دختراش با زور میگه اینم شیرینی و این غذا تا شوهرم گفت پاشو بریم گفتم بشین تا برن ولی فقط دیدیم یه قابلمه داد به یکی از دختراش دیگه اومدیم

اون یکی دخترش هنوز توی اشپزخونه بود ولی واسه اونم پر کرده بود

امشب سر همین دلخور شدم چپیدم توی اتاق ولی شوهرم نکرد بپرسه چته حتما فکر کرده چون خواهرش اومده سمت این و باهاش حرف زده ناراحتم

منم بدبختی طبقه بالاشونماینم بعضی چیزای خانوادشو میبینه ولی بیشترشو نه تازه اگه بدی هم ببینه میگه چی ...

عزیزم همشون همینن بیخیال 

مادرشوهر عفریته منم همین واسه دخترش از صبح می‌ره واسه من وقت خوردن میاد منکه واسم مهم نیست برن گمشن

منم بدبختی طبقه بالاشونماینم بعضی چیزای خانوادشو میبینه ولی بیشترشو نه تازه اگه بدی هم ببینه میگه چی ...

منم میرم کمکش من حتی کارهای خونشم میکردم ولی خداروسکر دعوامون شد از اون موقع سطحی کار میکنم 

نمیدونم شوهرم میدونه یا نه ولی هر سری قبل از اینکه ابجیاش برن به من میگه پاشو بریمولی من چون از اون ...

خب تو بگو بهش بگو تو ندیدی ولی میبرن دخترا ولی به من نمیده

نمیدونم شوهرم میدونه یا نه ولی هر سری قبل از اینکه ابجیاش برن به من میگه پاشو بریمولی من چون از اون ...

توام  مهمونش اوند خودتو بزن مریضی یا نرو یا رفتی کم کار کن تا خودش کار کنه 

عزیزم همشون همینن بیخیال مادرشوهر عفریته منم همین واسه دخترش از صبح می‌ره واسه من وقت خوردن میاد منک ...

امشب خیلی دلم ازش گرفته

روز مادر ما شیرینی بردیم یکی از دختراشم بود

نکرد به ما یه شیرینی بده بگه ببرید

امشبم باز شیرینی ما رو پرو پرو جلوی ما پر کرد تو ظرف داد دختراش

امشب خیلی دلم ازش گرفتهروز مادر ما شیرینی بردیم یکی از دختراشم بودنکرد به ما یه شیرینی بده بگه ببرید ...

اسی دیگه شزرینی نبر تا کوفتش،کنه یه وسیله خونه ببر از این ارزون ها تا نده دختراش،