نی نی ۸ ماهه یه بادی آستین دار و شلوار تنشه کمه ژاکت اینا باید بپوشه؟
خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم هرچیزی که خودت تو خونه میپوشی یک لایه نازک بیشترش رو تن بچه کن باز بستگی به دمای خونتون داره و شهرتون ما دمای خونمون مهمولا بین ۲۵ تا ۲۷ درجه است بچه هام کوچک بودن یه بادی رکابی با یه استین بلند نخی و شلوار میپوشوندم
آخه جدیدا تا صبح بیدار میشه چند بار میگم شاید سردشه
خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده
الهی قربون نی نی برم 🤩🤩🤩🤩نی نی تنشون گرمه خوبه زیاد لباس تنش نکن یه عالمه بوسش کن
خدانکنه عزیزم❤️😘 پس خوبه همینقد تا صبح چند بار بیدار فک کردم سردشه
عزیزم هرچیزی که خودت تو خونه میپوشی یک لایه نازک بیشترش رو تن بچه کن باز بستگی به دمای خونتون داره و ...
وای من دورس با شلوار پوشیدم کمه که لباساش پس