2777
2789
عنوان

راهنمایی کوچولو می خواستم

201 بازدید | 41 پست

کار کیک خونگی رو شروع کردم کوکی.کاپ، مینی کیک جار کیک .کیک تولد اینا 

حالا خودم یه پیج دارم که بیشتر عکاسی از محصول و غذا و شیرینی  گاهی روزمرگیامو پست ریلز و استوری میکنم 

حالا به نظرتون برای کارای کیک خونگیم پیج جدید بزنم؟؟  یا تو همین پیجم ادامه بدم؟؟ 

خواهرانه راهنماییم کنید 🥺🥺🥺🩵 همش ترس دارم که نتونم به دوتا پیجا رسیدگی کنم 

کارای خونه بچه ها هم هست و کیک پزی و... 

میخوام دیده بشمو سود کنم تو کارم 

کیک و شیرینیامم عااالیه

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
همینو ادامه بده با سبک بلاگری کارت بهتر میگیره

چیکار کنم مثلا ؟ میشه یکم واضح ترتوضیح بدین؟ الان دوستام و فالوئرا منو به صورت عکاس میشناسن یهو بگم سفارش کیک و اینا پذیرفته میشه یه طوری نیس؟؟

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکاسی رو ببر ب سمت کیک.یعنی مثلا کیکاتو تو طبیعت عکاسی کن.

اره خودم عکاسی از کیک و کوکی و خوراکی جات انجام میدم باید بگم سفارشات پذیرفته میشه 

اره خودم عکاسی از کیک و کوکی و خوراکی جات انجام میدم باید بگم سفارشات پذیرفته میشه

بشین ی ترفندایی رو یاد بگیر.مثلاااا عکس از چهره بزار بعد همونو چاپ خوراکی کن بزن رو کیک

منم این شغلو دوست دارم ولی بخاطر بچم دست و پام بسته هست.تا حالا درامد داشتی؟دوست دارم نمونه کاراتو ببینم

بشین ی ترفندایی رو یاد بگیر.مثلاااا عکس از چهره بزار بعد همونو چاپ خوراکی کن بزن رو کیکمنم این شغلو ...

اره درست میگی من خودم کارای مینیمال رو خیییلی دوست دارم چیزای ساده 😍😍 امروز واسه بار اول یه کیک درست کردم البته کیک همیشه درست می کنما ولی به خامه کشیش و تزیینش اهمیت نمیدادم در حد کیک عریان فقط چون خامه زیاد خوشم نمیاد  . عکس میذارم ببینش 

بشین ی ترفندایی رو یاد بگیر.مثلاااا عکس از چهره بزار بعد همونو چاپ خوراکی کن بزن رو کیکمنم این شغلو ...

درآمد از کیک پزی نداشتم بیشتر برا خودمون و اطرافیان پختم همیشه هم تعریف شنیدم تا حالا تبلیغ نکردم برای فروش و اینا الان قراره شروع کنم 

عکسو ببن تا پاک کنم 

نزاشتی ک

اینجا باش تا بذارم باز.  گذاشتم نیومدی پاکیدم 

چ اشکالی داره باشه؟

نه دوست ندارن اشناها ببینن میشناسن منو