2777
2789
عنوان

راهنمایی کوچولو می خواستم

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 41 پست
منم نقاشم😁همزاد دراومدیمببین انقد راحته ک نگو.ی بسته فوندانت سفید بخر.رنگ ژله ای میخاد(البته الان ر ...

باید از یوتیوب اموزش ببینم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
جدی میگی؟؟؟ چقدر جااالب من یه مدت سر اینکه بزنم تو کار نقاشی یا قنادی خیییلی دودل بودم . شما نقاشیت ...

من از وقتی ازدواج کردم فقط ی تابلو کشیدم.مداد رنگی،گواش و آبرنگ و رنگ و روغن.الان تقریبا ۷ساله دست ب قلم نشدم.مینیاتور خیلی دوست دارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما ک میگی وضع مالیت داغونه چرا ۳تا بچه؟تورو ب خدا ازم ناراحت نشی.اخه برام سوالهامشب ی خانومی ۳تا بچ ...

دست رو دل نذار خواهر 🥹🥺🥺😭 دختر اولینو که همون ماه های اول ازدواجم باردار شدم بعدیش رو چندسال بعد اوردیم وضعمون خوب شده بود کار شوهرم گرفته بود خداروشکر خونه ماشینم داریم ولی پارسال یه از خدا بی خبری پولامونو برد یعنی از همسرم ماهی خرید کلی بعد از چندسال کار از اعتمادش سواستفاده کرد تا الان پس نمیده میگه نداره ۳۰۰ تومنو و شوهر منم بدهکار عالم شد 

حالا شوهرم داره تمام تلاششو میکنه کار میکنه میده بدهکارا یعنی این وضعیت موقته ان شاءالله 

خودمم گفتم کار کنم کمکش باشم 

ولی خب سومی رو مشکوکم دو هفته از پری گذشته آزمایشم دادم منفی بود. اگر باشه هم ناخواسته هست 🥺😭 یا بهتره بگم خداخواسته 

راضی به رضای خدا هستم تلاشمو میکنم و می سپرم به اون بالایی 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
من از وقتی ازدواج کردم فقط ی تابلو کشیدم.مداد رنگی،گواش و آبرنگ و رنگ و روغن.الان تقریبا ۷ساله دست ب ...

اره منم چندباری رو سفال و تخته کشیدم دیگه نکشیدم بار آخر ماه پیش بود اومدم بکشم دیدم دل و دماغشو ندارم مثل قبل اما بازم نقاشی عشق زندگیم میمونه ولی فعلا ترجیح دادم بهش فکر نکنم 

خودم دانشگاه زبان خوندم دو ماه دیگه هم کنکور ارشد قراره بدم  از این ور هم کارهایی که قراره شروع کنم 

نمی دونم چی میشه واقعا 

دست رو دل نذار خواهر 🥹🥺🥺😭 دختر اولینو که همون ماه های اول ازدواجم باردار شدم بعدیش رو چندسال بعد ...

ناراحتت نکرده باشم حلالم‌کن عزیزم.انشالله هرچی خیره پیش میاد.خدا بهترینارو سر راه خودتو همسرت بزاره.دنیا بد دنیاییه

ناراحتت نکرده باشم حلالم‌کن عزیزم.انشالله هرچی خیره پیش میاد.خدا بهترینارو سر راه خودتو همسرت بزاره. ...

نه عزیزم اتفاقا خوشحال شدم یکی پیدا شده مثل خودم 😁🥰🥰 مرسی عزیزم بهترینا برای تو و خانواده عزیزت رقم بخوره  خیلی واقعا  آدما بد شدن هیچیشونم نمیشه 🥺💔

درسم خیلی خوبه اونم بخون.اولیتت درست باشه اگه باردار نشدی.مخصوصا زبان

اره خیلی دوسش دارم رشتمو باید شروع کنم خوندنو حتی اگه باردار باشم میخونم 😒 کنارشم به کارای کیک رسیدگی می کنم 

راستی یه سوال؟ به نظرت تمرکزم فقط  رو کیک تولد و جارکیک اینا باشه بهتره یا کنارش کوکی و کیک عصرانه و شیرینی و... هم درست کنم ؟؟؟

اره خیلی دوسش دارم رشتمو باید شروع کنم خوندنو حتی اگه باردار باشم میخونم 😒 کنارشم به کارای کیک رسید ...

کیک عصرونه و اینا ک خیلی خوبه.شیرینی خشک هم برای مناسبتا سفارش بگیر.یا کافی شاپا و سوپری های محلتون.یا مثلا یکی سفارش میده برای مهمونی هاش کیک بخره .کنار هم باید باشه.تو ک پیج داری میتونی لابلا تبلیغاتت آموزشم بزاری.

کیک عصرونه و اینا ک خیلی خوبه.شیرینی خشک هم برای مناسبتا سفارش بگیر.یا کافی شاپا و سوپری های محلتون. ...

اره عزیزم درست میگی 😍😍😍ان شاءالله از فردا می شینم  بزنانه ریزی درست حسابی می کنم پیجمو راه میندازم