2777
2789
عنوان

قرص برای جوش صورت

362 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من یه کپسول گرفتم از دارو خانه به اسم لاکتوزینک خیلی صورتم جوش میزد ولی نزدیک یک ماهه ازش استفاده میکنم صورتم دیگه جوش نمیزنه  کسی ازش استفاده کرده بنظرتون چند روز دیگه که تموم شد باز جوشام برمی‌گردن ؟چون دکتر بهم گفت یه ماه کافیه 

من اینو نخوردم اما داکسی سایکلین خوردم دوره اول یه ماه هر روز خوردم دوره دوم دکتر 15 تا داد برای یک ماه ی روز در میون میخوردم دوره سوم هفته ای یکی خوردم 

نمیدونم قرصی ک میگی چجوریه اما داکسی سایکلین چون قوی نمیشه هر روز خورد و ی دفه قطعش کرد

من اینو نخوردم اما داکسی سایکلین خوردم دوره اول یه ماه هر روز خوردم دوره دوم دکتر 15 تا داد برای یک ...

تاثیر هم داشت ؟

این قرص یه جورایی میگن بدون عارضه هست و بیشتر ویتامین ایناس 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاثیر هم داشت ؟این قرص یه جورایی میگن بدون عارضه هست و بیشتر ویتامین ایناس

تاثیر که داشت و جوشام رفع شد اما یکم قرصش قویه مثلا وقتی میخورم باید با اب زیاد بخورم رو معده پر بخورم و تا یک ساعت دراز نکشم 

چه خوب بدون عارضه هست من گاهی گرمیجات که میخورم جوش میزنم و چند روز داکسی میخورم 

اگه این دفه جوش زدم این قرص ک گفی امتحان میکنم

تاثیر که داشت و جوشام رفع شد اما یکم قرصش قویه مثلا وقتی میخورم باید با اب زیاد بخورم رو معده پر بخو ...

این بیشتر برا تقویت مو و پوست وجوشه الان خوشحالم پوستم یکم خوب شد ولی نگرانم تموم شدن باز بیان