2777
2789
عنوان

اسکویید گیم فصل دوم

199 بازدید | 16 پست

کی دیده؟ 

من حس میکنم خیلی زودتر تموم شد اتفاق خاصی ام نیوفتاد ولی فصل اولش فوق العاده بود یکی از بهترین سریال هایی بود که دیدم این کره ای ها چه قوی شدن اون از سریالای تاریخیشون مثل جومونگ یانگوم و بقیه که دنیا رو گرفت اینم از فیلم و سریال های الانشون که خیلی خوبن

یه فیلم کره ای دیگه بود چند سال پیش اسمش پاراسایت بود اونم عالی

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

ارزش داره شروع کنم از فصل اول ببینم؟

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارزش داره شروع کنم از فصل اول ببینم؟

بستگی داره به سلیقت این فیلم اکشن و جنایی هست توش خیلی خون و خونریزیه ولی فیلمی برای نقد دموکراسی و سرمایه گذاری و اینجور چیزاس محتواش بی نظیره

نه دوام عالی بود سه بار دیدم

ولی فصل یک چیز دیگه ای بود شما اولین بار اشنا میشدی با این گیم ها و فصل دوم اکثر اتفاقات تکراری بود خب میتونستی پیش بینی کنیش

منم عاشق پاراسایتم هزار بار دیدمش یعنی بهترین جوری که میشد فقرو به تصویر کشید همین پاراسایت بود

اره جدا از محتواش فیلم برداری بازیگراش همه چیزش سرجاش بود اصلا منو میخکوب کرد از اول تا اخرش

منم عاشق پاراسایتم هزار بار دیدمش یعنی بهترین جوری که میشد فقرو به تصویر کشید همین پاراسایت بود

سریال جداست؟ یا همین اسکویید گیمه

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨