2777
2789

بخدا خستم دیگه یه بچه کوچیک دارم ینی نق نقو تر از این نیس همش باید کنارش بشینم وگرنه گریه گریه اصلا نمیزاره برم غلطی کنم به کارام برسم خودمم افسردگی شدید کل روز خونه اصلا اوضام داغونه 

حالا هفته پیش جاریم بدون اینکه بگه (خونش شهره دیگس)

خبر بده از قبل وقتی رسیده خبرش زنگ زده نیم ساعت دیگه خونتونیم برای شام ساعت ۸ شب! تو عقدن کاملا غریبه برای اولین بار که میخاست بیاد 

منم اومدم برم کارامو کنم خونه ها ترکیده بود تند تند جمع کردم سریع مرغ گذاشتم با برنج دیدم اومدن تا رسید شروع کرد که وای چقد خونه هات بهم ریختس فرشت چرا لکه بده قالیشویی ظرفات اینجوریه عوض کن قشنگ اومده بود عقده گشایی 

منم اصلا داغ کرده بودم عصبی بعد بچم گریه میکرد داشتم چای میبردم نمیکرد بچرو بگیره برادرشوهرمم ازون گ.ه تر 

دستم سوخت موقع چایی میریختم اومده میگ یه چای نریختیا هنوز چقد من بدبختم اومدن سه روز موندن به قدری از نطر ذهنی خستم کرد انقد چیزی گفت حالم بده فقط میزنم تو سرم الان حتما کلیم پشتم حرف زده 

قبلا خونه هام تمیز بود همیشه الان نمیتونم اصلا دیگ انگار جون ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد سبکه دفعه اول بدون دعوت تازه خودش تماس گرفته دعوت کرده پاشده رفته😑

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

سعی کن فراموش کنی عزیزم

فقط یه چیز

بچه به خاطر ناراحتی شما 

گریه می‌کنه (بالاخره اون هم احساس میکنه)

سعی کن حالت رو خوب کنی و با افسردگی مقابله کنی تا بچه هم در آینده مثبت نگر و سر حال باشه 

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

شما که اینطوری هستی نباید جواب تلفنش رو میدادی

منم در ایام پریود مثلا شدیدا بی حوصله ام اگر ازدواج کنم جواب کسی رو نمیدم در اون زمان مثلا.چون قطعا عصبی وپرخاشگر میشم هم بی حرمتی به مهمانه هم خودم داغون میشم

درکت میکنممممم

بگیر بخواااب

فقط بخواب

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

نمیدونم چرا قانون ما ایرانیاست حتما یه جاری باید بد باشه خودشو نشون بده

تو محلشون نده غذای انچنانی هم براشون درست نکن بزارن برن 

من جاریم دستپختش خیلی افتضاحه قشنگ اسهال بچه میپزه میزاره جلوت ولی من همیشه به زور نوشابه و ... قورت دادم غذاشو تشکرم کردم

بعد اوایل اومده بود خونمون دوبار دعوت کردم براشون غذا مثل دسته گل درست کردم ولی سر سفرم ادای عوق زدن در اورد نخورد اون زمان فکر کردم یه مرگش هست ولی بعدا فهمیدم عمدی بود کارش .... دیگه دعوتشون نکردم 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

نمیدونم چرا قانون ما ایرانیاست حتما یه جاری باید بد باشه خودشو نشون بدهتو محلشون نده غذای انچنانی هم ...

من دستپختم بد نیس ازشون خوب پذیرایی کردم ولی خودم داغونم الان خیلی داغون حس حماقت میکنم تو این سه روز ک اینجا بودن بلند نشد استکان جا به جا کنه حتی بچمو نمیگرفت من بچه به دست کارامو میکردم