2777
2789
عنوان

مشکل حرف زدن دخترم

623 بازدید | 39 پست

سلام دوستان یه دختر دونیم ساله دارم که نارس ۷ ماهگی دنیا اومد هنوز خوب حرف نمیزنه به باباش بعضی موقع ها میگه مامان یادش میره کلمات....

دیر حرف زدنش رو میشه گفت چون نارس بوده طبیعیه ولی چرا تو این سن هنوز یادش میره کلمات مخصوصا همین که هردومون رو بابا یا مامان صدا میزنه نگرانم کرده

بچه های شما تو این سن همه چی رو میفهمن

یه دختر دارم تا نداره

بچه ی نارس هفت و هشت ماهه زیاد دیدم ولی دقیقا یادم نمیاد تو اون سن چقدر حرف می زدن.

ولی هر چی بچه ی نارس دیدم وقتی بزرگ شدن نابغه شدن. حتی معمولی هم نموندن. همه فوق العاده باهوش و موفق.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار به هر دوتامون میگه مامان یه بار میگه بابا .خیلی هم کم حرف میزنه چند تا کلمه فقط

دوره مثل یه هفته به هردنون میگه بابا چند وقت دوباره میگه مامان

ولی شده درست هم بگه

یه دختر دارم تا نداره
بچه ی نارس هفت و هشت ماهه زیاد دیدم ولی دقیقا یادم نمیاد تو اون سن چقدر حرف می زدن.ولی هر چی بچه ی ن ...

دختر منم تو یه چیزایی خیلی باهوشه وبی تو تکلم ضعیفه

یه دختر دارم تا نداره

شما خودتون وقتی باهاش حرف میزنید اشاره کنید مامان و باباش هستید.

مثلا مامان زهرا میخواد برای دخترش سوپ بیاره 

یا مثلا بگو باباش بیا دخترت ببر بازی 

شوهرت شما رو مامان صدا کنه 

باید زیاد حرف بزنید و صدا کنید بچه بفهمه

نمیدونم دلیلش چیه 

اکثر بچه هایی ک تو سه چهار سال اخیر متولد شدن دچار ی نوع عقب افتادگی ان(منظورم این نیست ک خدایی نکرده مشکل دارن یا نمیفهمن)

ما همه بچه هامون تا ۲ سال کامل و روان حرف میزدن ابن چند سال هر چی داشتیم دیر شروع کردن ب حرف زدن

زنداییم دخترشو برده بود دکتر و جویای دلیلش شده بود گفته بودن بخاطر کرونا و واکسنشه🤦🏻‍♀️

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

فقط گفتار درمانی

بچت متاسفانه تاخیر کلامی داره

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود