sholly مدیر استارتر عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 3558 عنوان مشکل حرف زدن دخترم 623 بازدید | 39 پست سلام دوستان یه دختر دونیم ساله دارم که نارس ۷ ماهگی دنیا اومد هنوز خوب حرف نمیزنه به باباش بعضی موقع ها میگه مامان یادش میره کلمات....دیر حرف زدنش رو میشه گفت چون نارس بوده طبیعیه ولی چرا تو این سن هنوز یادش میره کلمات مخصوصا همین که هردومون رو بابا یا مامان صدا میزنه نگرانم کردهبچه های شما تو این سن همه چی رو میفهمن یه دختر دارم تا نداره 1403/10/25 | 20:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rajoly عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 565 عزیز پسر من 2 سال و 4 ماهشه .نارس هم نبوده .ولی دقیقا حرف زدنش همینجوره
باران_سرد عضویت: 1395/12/23 تعداد پست: 19984 بچه ی نارس هفت و هشت ماهه زیاد دیدم ولی دقیقا یادم نمیاد تو اون سن چقدر حرف می زدن.ولی هر چی بچه ی نارس دیدم وقتی بزرگ شدن نابغه شدن. حتی معمولی هم نموندن. همه فوق العاده باهوش و موفق. زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
rajoly عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 565 یه بار به هر دوتامون میگه مامان یه بار میگه بابا .خیلی هم کم حرف میزنه چند تا کلمه فقط
sholly مدیر استارتر عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 3558 یه بار به هر دوتامون میگه مامان یه بار میگه بابا .خیلی هم کم حرف میزنه چند تا کلمه فقط دوره مثل یه هفته به هردنون میگه بابا چند وقت دوباره میگه مامانولی شده درست هم بگه یه دختر دارم تا نداره
its_me_zizi عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 313 پسرم دوسالشه فقط بلده بگه دیب دمینی چون خیلی دوسداره ن مامان ن بابا ن هیچی
sholly مدیر استارتر عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 3558 بچه ی نارس هفت و هشت ماهه زیاد دیدم ولی دقیقا یادم نمیاد تو اون سن چقدر حرف می زدن.ولی هر چی بچه ی ن ... دختر منم تو یه چیزایی خیلی باهوشه وبی تو تکلم ضعیفه یه دختر دارم تا نداره
ماه_زرشکی عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 3999 اجیم نارس بوده الان دو متر زبون داره😐🖐🏻😂 کاربر جدید نیستم... :)
sholly مدیر استارتر عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 3558 پسرم دوسالشه فقط بلده بگه دیب دمینی چون خیلی دوسداره ن مامان ن بابا ن هیچی دختر منم سیب زمینی خیلی دوست داره😄 یه دختر دارم تا نداره
fan_ninisite عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 1098 سلاممیتونید یه جلسه مشاوره گفتار درمانی برین اونا بهتر بلدن
zahrraajoon عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 417 دختر منم تو یه چیزایی خیلی باهوشه وبی تو تکلم ضعیفه عزیز هربچه ای متفاوته ...پسر من دوسالو نیم داشت حرف نمیزد ولی دخترم دوسالشه اکثر کلماتو میگه ..نگران نباش
ترانه_پاییزی عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 35475 شما خودتون وقتی باهاش حرف میزنید اشاره کنید مامان و باباش هستید.مثلا مامان زهرا میخواد برای دخترش سوپ بیاره یا مثلا بگو باباش بیا دخترت ببر بازی شوهرت شما رو مامان صدا کنه باید زیاد حرف بزنید و صدا کنید بچه بفهمه
آیلین_ali عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14566 نمیدونم دلیلش چیه اکثر بچه هایی ک تو سه چهار سال اخیر متولد شدن دچار ی نوع عقب افتادگی ان(منظورم این نیست ک خدایی نکرده مشکل دارن یا نمیفهمن)ما همه بچه هامون تا ۲ سال کامل و روان حرف میزدن ابن چند سال هر چی داشتیم دیر شروع کردن ب حرف زدنزنداییم دخترشو برده بود دکتر و جویای دلیلش شده بود گفته بودن بخاطر کرونا و واکسنشه🤦🏻♀️ تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
دکترکوئین عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 2190 فقط گفتار درمانیبچت متاسفانه تاخیر کلامی داره روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود