2777
2789
عنوان

مشکل حرف زدن دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم ی دکتر ببر خیالت راحت بشه انشالله چیزی نیشت

دکتر هم بردیم گفت نزار زیاد تلویزیون ببینه تلويزيون دیگه قطع کردم ..تکلمش هم خوب شد نسبت به قبل ولی نمیدونم چرا یادش میره....مخصوصا مامان و بابا

یه دختر دارم تا نداره

پسر من دو سال و نیمه نارس نبود اما تو همه چی تاخیر داشت الانم کلمه فقط میگه جملع بندی شاید دوسه تا بگه

منو بابا نمیگه ولی باباشو مامان صدا میزنه من ک جواب میدم مبگه بابااا ...

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔

بچه های نارس اکثرا تاخیر تکاملی دارن ولی خب باید بهش زمان بدید ،میتونی با گفتار درمان هم مشاوره بگیری 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

نمیخوام نگرانت کنم اما نوه داییم اتیسمه و به همه میگه مامان

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
من بچه ۶ ماهه هم دیدم که بدنیا اومدهالان کلاس یازدهمه باهوش و رعنا

خداروشکر...از دخترم به دور باشه ولی مشکلات مغزی تو بچه های زودرس زیاده

یه دختر دارم تا نداره
دختر منم تو یه چیزایی خیلی باهوشه وبی تو تکلم ضعیفه

من دخترم چون کارتونهای زبان انگلیسی نگا میکرد حرف زدنش خوب نبود ۲و نیم سالگی بردمش کلاس خلاقیت و ورزش یهویی خیلی تغییر کرد

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

پسرمنم ۸ماهه بدنیا اومده الان ۹سالشه هیچ کس حریف زبونش نیس نگران نباش.

بچه ها همینن برادرزادم بچه بود ب مامانم میگفت آقاجون بعددوباره میگفت مامان جون بچه ان خب .

اونیکی برادرزادم والا ۴سالشه تازه تازه داره حرف میزنه بچه بالچه فرق داره درحالی که اینیکی۲سالشه ماشاا...ازاون بهترحرف میزنه

خداروشکر...از دخترم به دور باشه ولی مشکلات مغزی تو بچه های زودرس زیاده

پسر من سه سال و سه ماهشه اصلا جالب حرف نمیزنه مثلا میخواد بگه مامان خوابیده 

میگه ماما خواب 

تا دو هفته پیش به آب میگفت با

تو تکه ای از من نیستی تو تمام منی  
بچه های نارس اکثرا تاخیر تکاملی دارن ولی خب باید بهش زمان بدید ،میتونی با گفتار درمان هم مشاوره بگیر ...

جدیدا صبح ناشتا استفراغ میکنه اینم تو اینترنت خوندم بعضی مشکلات مغزی باعثش میشه...

باید ببرم چکاب کامل ولی جرات هم ندارم

یه دختر دارم تا نداره
نبابا من هرچی تارس دیدم خیلی باهوش بودن

اسارتر درست میگه من یکی از نزدیکانم بچه نارس 27 هفته ای داره اما متاسفانه تو شش ماهگی تشنج کرد الانم که یکساله هست نمیتونه درست بشینه دکتر میگه نارس بودن باعث شده رو مغزش اثر بزاره

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤