2777
2789

من دلم نمیخاد ببره چون من با این وضعیتم به عشق اون درست کردم نه برای باباش صدا همزن کلی تو دلیمو اذیت کرد همش لگد میزد واقعا راضی نیستم تازشم باباش دوماه پیش یه چیزی که شریکی نصف نصف خریده بودیمو افتاد روش بهمون نداد مجبور شدم با این وضعم که اون پولو گذاشته بودیم برا سیسمونی 66ملیون بدیم اون وسیله رو بخریم باهاشون حرفم نمیزنم چیکار کنم

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

من دیشب کیک پختم شوهرم نذاشت ببریم طبقه پایین نشست همه رو خودش خورد 😅😅 گفت فردا درست کن واس بابام . ‌منم درست نکردم شله زرد درست کرده بودم گفت همین شله زرد دوس داره واسش میبریم

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه حوصله دعوا داری. بگو نبر

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

خب همینو بهشون بگید

که برای تو پختم

دوست دارم همینجا کنار هم بخوریمش

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اول اینکه دستت درد نکنه گلم بانوی هنرمند 🤨🥲😎

دوم اینکه بهش بگو اینو برا خودمون بذار یه کیکی برا بابات بخر 

بگو خودم دوست داشتم مزه کیکمو امتحان کنم 

اگرم دوست داشتی دو سه تا تیکش بهش بده ببره بگه خانومم درست کرده براتون فرستاده