2777
2789
عنوان

همسرم میخاد کیکی که براش پختمو ببره برای باباش

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 44 پست
مسهل بریز توش

برگام خخ

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب همینو بهشون بگیدکه برای تو پختمدوست دارم همینجا کنار هم بخوریمش

گفتم گفت میبرم اونجا میبریم دوتا قاچ اونا میخورن بقیش میارم اونا قند دارن اصلا نمیخورن

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

عزیزم دلت رو بزرگ کن، دو برش کیک ارزش نداره خودت رو جلو همسرت خراب کنی، ببرید دور هم بخورید وبیاید،هدفت خوشحالی همسرت بوده که اینطور خوشحال میشه 

امیدوارم ناراحت نشی ولی شما اولین خانمی نیستی که باردار شدی آخریش هم نیستی، دیگه یه صدای همزن وکیک پختن واقعا اونقدرا آزار دهنده نیست، هرکی ندونه وتجربه نداشته باشه  فکر میکنه بارداری مساوی با کوه کندن😑 

از سر راه تو قناید یه کیک بخر و بگو بابا که این کیک رو قبلا گفته بود دوست نداره و منم چون می دونستم ...

سر راهمون قنادی نیست طبقه پایینمونن قنادی هم دوره بره برا اونا بخرره

سخت نگیر بزار ببره اینجوری بیشتر عزیز میشی براش الکی دعوا راه ننداز تو نیتت خوشحالی اون بود که شد و دید سال دیگه روز زن سعی کن برات لباسی بگیره که اندازه مامانت شه بده بهش بزار اون اعتراض کردنی تو هم اعتراضتو بگو الان سیاست داشته باش 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

سخت نگیر بزار ببره اینجوری بیشتر عزیز میشی براش الکی دعوا راه ننداز تو نیتت خوشحالی اون بود که شد و ...

اتفاقا هرسال سه تا درست میکردم برا اونم میبرد ولی امسال پول سیسمونی بچمو دادم بخاطر کاری که اونا کردن زورم میاد 

سخت نگیر بزار ببره اینجوری بیشتر عزیز میشی براش الکی دعوا راه ننداز تو نیتت خوشحالی اون بود که شد و ...

بیخیال چه چیزهایی میگید😁

رسما کینه ب دل بگیره سر یه کیک و سال بعد تلافی کنه؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عکس کیکتو بذاراینجوری که تو ناراضی هستی من جای شوهرت بودم عمرا اون کیک رو برای پدر و مادرم میبردم

تاپیک قبلیم هس ناراحتم کردن وگرنه هر سال برا اونم درست میکردم 

سر راهمون قنادی نیست طبقه پایینمونن قنادی هم دوره بره برا اونا بخرره

دختر خوب برای پدرت درست کردی،برای همسرت درست کردی کاش برای پدر اون هم درست می کردی. این جور مواقع باید ناز مردا رو بکشی تا با دلت راه بیان