2777
2789
عنوان

همسرم میخاد کیکی که براش پختمو ببره برای باباش

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 44 پست
دختر خوب برای پدرت درست کردی،برای همسرت درست کردی کاش برای پدر اون هم درست می کردی. این جور مواقع با ...

نارحتی دلخوری قبول ولی اگه بچه خودت هم این روز رو بهت سر نزنه دلگیر نمیشی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدا همزن تو دلیتو اذیت کرد😑

گلم بدن هر کسی فرق داره دروغ ندارم که بگم بخدا تا صدا همزن قطع بشه کلی لگد زد 

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

تا سال بعد یادش میره الان اینجوری اروم میشه 😂

😂😂🤣🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نارحتی دلخوری قبول ولی اگه بچه خودت هم این روز رو بهت سر نزنه دلگیر نمیشی؟

خب اگه میخاست سر بزنه اونروز که رفته بودیم بیرون یه پیرهن میخرید هر سال من برا باباها کیک میپختم شوهرمم پیرهن میگرفت ولی امسال خودشم از باباش ناراحت بود گفت هیچی نمیخرم منم گفتم پس برا بابای خودت نمیگیری برا منم نگیر من خودم کیکشو میپزم

الان یه کیک پونصد ششصد در میاد،کادو هم زیر دو تومن نمیشهکیک رو بده ببره پولش رو بگیر، برای خودت ...

نمیخام که روز اونه من ازش پول بگیرم 😂😂ولی حیفم میاد تو این وضع اقتصاده 66ملیون کم پولی نیست من با اون میتونستم راحت برا بچم کلی وسیله بخرم نه مثل الان که مجبورم سر و تهشو هم بیارم

نمیخام که روز اونه من ازش پول بگیرم 😂😂ولی حیفم میاد تو این وضع اقتصاده 66ملیون کم پولی نیست من با ...

دلت آروم کن بذارببره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نمیخام که روز اونه من ازش پول بگیرم 😂😂ولی حیفم میاد تو این وضع اقتصاده 66ملیون کم پولی نیست من با ...

حق داری واقعا

امروز نگیر   به شوخی بهش بگو   چند روز دیگه بزنن به کارتتون

اگر هم که قدرشناس زحمتاتون هستن که لزومی نداره

یه راه اینه که یکم خودتو غصه دار نشون بده بگو من که دلم راضی نیست ولی کیک خودته اگه میخوای ببر 

راه دوم با لبخند برو کیکو برش بزن بگو عه! میخواستی درسته ببری؟ حالا عیب نداره بیا سه تیکه جدا میکنم ببریم و بقیه شو بذار تو یخچال خودتون بخورید

راه سوم با لبخند کیکو ببرید و ضمن تبریک و اینا بگید بابا جون برای خرید سیسمونی پولمون رو لازم داریم میشه پس بدید برا نوه تون وسیله باید بخریم.