2777
2789
عنوان

چگونه سلیطه باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1607 بازدید | 121 پست
نمازت اول وقت باشه .صدقه بده .به فقرا کمک کن .باخدا حرف بزن صحبت کن .رفیق باش دور دوستی هایی که اذی ...

من کارایی که گفتی میکنم خواهر و می‌دونی بیشتر به خاطر همینه که نمیتونم با هر کس مثل خودش رفتار کنم چون معتقدم خدا میبینه منو اما یجا هایی واقعا خسته میشم

منظورم همینه بتونم حقم بگیرم مثلا در برابر تهمت ناروایی که بهم زدن یا اذیتایی که کردن و دلمو شکستم چیکار کنم ؟نمیتونم مثل خودشون بدجنس باشم اما از اینکه ساکت نشسته باشم هم بدم میاد چون فک میکنن هر غلطی بخوان میتونن بکنن

بروجلودرمدرسه دخترونه دبیرستانی به نظرم وقتی ازکنارشون ردمیشی فقط کافیه یکی ی حرف بهشون بزنن نگاه نمی کنن خیابونه هزارتاحرف میزنن که منی که ۴۳سالمه ی پسر۲۲ساله دارم هنوزبرام قفله 

از باغ می برند چراغانی ات کنند     تا کاج جشن های زمستانی ات کنند    پوشانده اند صبح تورا ابرهای تار    تنها به این بهانه که بارانی ات کنند    یوسف به این رها شدن ازچاه دل مبند    این بارمی برندکه زندانی ات کنند   ای گل گمان مکن به شب جشن می روی    شاید به خاک مرده ای ارزانی ات کنند   یک نقطه بیش فرق رحیم ورجیم نیست    ازنقطه ای بترس که شیطانی ات کنند  آب طلب نکرده همیشه مرادنیست    گاهی بهانه ایست که قربانی ات کنند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حوصله ندارم به کسی بپرم... ولی اگه کسی چیزی بگه... با منطقم نابودش میکنم... به گفته ی خواهرم مثل ...

همین دیگ آخه تا کسی چیزی نگه من به اون چیکار دارم مثلا طرف الان میگیم می‌خندیم رفتنی یه تیکه بهم میندازه می‌ره میمونم تا اعماق وجودم می‌سوزم میگم آخه چرا اینجوری کرد 😂

همین دیگ آخه تا کسی چیزی نگه من به اون چیکار دارم مثلا طرف الان میگیم می‌خندیم رفتنی یه تیکه بهم مین ...

یا جوابش رو بده... همه ی انسان ها نقطه ضعف داره.. یا فراموش کن.. یادآوری حرف هاشون باعث آسیب رسوندن به تو میشه♥

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

منمممم بە خدااا منم ولی هرکاری میکنم حوصلە حاضرجوابی ندارم اصلا چیزی نمیادتو ذهنم یعنی طرف بهم تیکە ...

دور از جون گوسفند همچین آدمایی بیشرفی هستن که خیلی راحت قلب آدم میشکنن مثلا من خیلی خواهرشوهرمو دوست داشتم خیلی احترامش میزاشتم کارش افتادنی منو چه لوس میکرد و دوست داشت بعد کارش که راه میوفتاد پیش شوهرم می‌گفت تو زشتی و فلانی خوشگله تو فلان جان کجه تو خاک پای منم نمیشی اصن میموندم چرا اینجوری می‌کنه بعد گریم میگرفت

ولی کلا باید یکی توخانواده اون طوری باشه تا بتونی واقعاذاتیه مثل 

از باغ می برند چراغانی ات کنند     تا کاج جشن های زمستانی ات کنند    پوشانده اند صبح تورا ابرهای تار    تنها به این بهانه که بارانی ات کنند    یوسف به این رها شدن ازچاه دل مبند    این بارمی برندکه زندانی ات کنند   ای گل گمان مکن به شب جشن می روی    شاید به خاک مرده ای ارزانی ات کنند   یک نقطه بیش فرق رحیم ورجیم نیست    ازنقطه ای بترس که شیطانی ات کنند  آب طلب نکرده همیشه مرادنیست    گاهی بهانه ایست که قربانی ات کنند

بروجلودرمدرسه دخترونه دبیرستانی به نظرم وقتی ازکنارشون ردمیشی فقط کافیه یکی ی حرف بهشون بزنن نگاه نم ...

من تو دوران دبیرستانم تو سری خور بودم پسرا بهم تیکه مینداختن عین بز نگاشون میکردم تو ذهنم تجزیه و تحلیل میکردم چرا گفت و چی گفت بعد طرف می‌رفت من تازه یادم می افتاد که جواب ندادم 😂😂