2777
2789
عنوان

چگونه سلیطه باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1607 بازدید | 121 پست
سلیطه بودن خیلی زشته . بعضیا اصلا شعور ندارن ولی خیلی بلدن نظرات جمع و به سمت خودشون جلب کنن و رو ج ...

چون سلیطه ان این سلیطه ها همه چی بلدن نمیدونی که خواهر دور وبر من پره ایح ایح انقدم از خودشون در میان انگار اسمون باز شده اینا افتادن😂😂

آخه اونجوری دهنم تو دنیا سرویس میشه که شده واقعا در مقابل بعضی ها نباید خوب بود اصلا نباید خوب بود چ ...

من تو خونه مون سلیطه نیستم ولی پدر سوخته هستم .با مردا شوخی میکنم .کتک هم میخورم .گاهی مهربونم گاهی پدر سوخته .ولی سلیطه نه ..سلیطه یک جور ادم گرگ صفته .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بیشعورند .جاشون تو جهنمه .

بابا پس من چیکار کنم سلیطه باشم جام جهنمه مظلوم باشم دنیام جهنمه ای بابا 😂💔

از این آدما باشم که در عین خونسردی باسن میسوزونن چی مثلا خیلی خونسرد جواب طرف بدی انگار آدم حسابش نکردی چی ؟

من حوصله ندارم به کسی بپرم... ولی اگه کسی چیزی بگه... با منطقم نابودش میکنم... به گفته ی خواهرم مثل روانشناسا حرف میزنم🤦🏻‍♀️😁🤣

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

مورد داشتیم به یه خانم به خانمی گفته سلیطهقاضی شش میلیون جریمه اش کرده بود! میخوای سلیطه باشی! عجب.

یا حسین نهه فقط میخوام نذارم کسی دیگ اذیتم کنه قلبم دیگ جایی برای شکستن نداره 😂😂😂

اما بلد نیستم نمی‌دونم از کجا شروع کنم 😂

از اولش سخته شروع کنی از وسطاش شروع کن بهتره بنظرم 😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

منمممم بە خدااا منم ولی هرکاری میکنم حوصلە حاضرجوابی ندارم اصلا چیزی نمیادتو ذهنم یعنی طرف بهم تیکە میندازە منجوری وانمود میکنم انگار اصلا متوجە نشدم بعد میام خونە مثل گوسفند خودخوری میکنم

من هستمسوالی داری بپرسدوستام میگن هیشکی حریف زبونت نمیشه

میشه لطفابهم یاد بدی چطور یکی اذیتم کرد پارش کنم چجوری نذارم اذیتم کنن لطفاااااا 🥲❤️

مثلا یکی بهم توهین کرد بجای گریه چه غلطی کنم که دیگ از این غلطا نکنه یا مثلا یکی برام استوری تیکه دار می‌زاره چیکار کنم بسوزه جوابش بدم یا آدم حسابش نکنم بیشتر بسوزه اصن چیکار کنم دیگ اذیتم نکن💔🥲

منم خیلی سعی کردم نتونستمچند بار سلیطه بازی در اوردم ،شبها خوابم نبرد عذاب وجدان داشتمبا اینکه حق ...

دقیقا منم مثل توام جواب نمی‌دم خودم اذیت میشم هعی گریه میکنم جواب میدم عذاب وجدان میگیریم نکنه گناه کرده باشم نکنه دل شکستم خیلی ببخشید یبار یکی به بابام فش داد منم به بابای اون گفتم بعد شب نتونستم بخوابم باباش فوت شده بود پاشدم براش قرآن و فاتحه خوندم هنوزم یادم افتادنی عذاب وجدان میگیرم 

میفهمم چی میگی خودمم توو این شرایط قرار گرفتمببین یا باید جواب بدی و کلا فراموشش کنیبا بگذریترجیحم ا ...

اره باید تلاشم بکنم در عین احترام محکم جوابش بدم که دیگ کاری به کارم نداشته باشه

وای عمه ی من سلطان سلیطه هاست منم برادرزاده شم مث خودش سلیطه ام ولی تا کسی زری نزنه ب کسی کاری ن ...

خوشبحالت کاش منم به عمم میرفتم 😂

خب معلومه تا کسی ادم اذیت نکنه آدم مرض نداره که چیزی بگه کرم میریزن که آدم جوابشون میده 

من یک عدد تو سری خور هستم 💔🥲اما سلیطه ها رو حتی اگه دوست هم نداشته باشن از ترسشون کسی چیزی بهشون ن ...

سلیطه درست نیست باید درحدی باشیم که از حق خودمون بتونیم دفاع کنیم

وقتی با نظرم مخالف بودی لطفا ریپ نزن🌹هیچکی جز استارتر ریپ نزنه