2777
2789
عنوان

چگونه سلیطه باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1607 بازدید | 121 پست
من تو دوران دبیرستانم تو سری خور بودم پسرا بهم تیکه مینداختن عین بز نگاشون میکردم تو ذهنم تجزیه و تح ...

پس توعین من هستی .به قول یارو گفتنی من همونم که دوهفته بعدزیردوش حموم یادم میوفته باید جواب جاریمو اینطورمی دادم

از باغ می برند چراغانی ات کنند     تا کاج جشن های زمستانی ات کنند    پوشانده اند صبح تورا ابرهای تار    تنها به این بهانه که بارانی ات کنند    یوسف به این رها شدن ازچاه دل مبند    این بارمی برندکه زندانی ات کنند   ای گل گمان مکن به شب جشن می روی    شاید به خاک مرده ای ارزانی ات کنند   یک نقطه بیش فرق رحیم ورجیم نیست    ازنقطه ای بترس که شیطانی ات کنند  آب طلب نکرده همیشه مرادنیست    گاهی بهانه ایست که قربانی ات کنند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلاخره همه سلیطه و پتیاره و ... بدنیا نمیان هرکسی از یه جایی به بعد تصمیم میگیره هرزه باشه بعدش کم کم یادش میگیره بهت تبریک میگم عزیزم 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

به خاطره اینکه ابرو ریزی با دادو هوار راه میندازند .برای اینکه جلوشون را بگیری فقط باید یا عین خودش ...

نه والا بعضیا سلیطه نیستن. البته جواب میدن ولی نه با سلیطه بازی.  شعور ندارن.  خودخواهن. والا میبینم خیلی احترام دارن همه مطیع شونن تو جمع