2777
2789
عنوان

قرص فلوکستین ده

51 بازدید | 11 پست

سلام من دو روزه قرص فلوکستین ده رو سر خود شروع کردم میخورم میخواستم ببینم عوارض خاصی نداره؟ بی اشتهایی میاره اخه من امروز بی اشتهام  همینجوری لاغر هستم نمیخوام لاغرتر بشم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رو خدا خواهش میکنم مصرف رو ادامه ندین بدترین قرصه از کجا تهیه کردی ؟ابن قرص خیلی عارضه داره

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

نوشخوار فکری دارم بخاطر مسائلی تو ی جمع تا ی چیزی ازم میپرسن میزنم زیر گریه از لحاظ عصبی داغونم 😔

دکتر براتون نسخه داده این قرص رو یا خودتون تهیه کردین

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

نوشخوار فکری دارم بخاطر مسائلی تو ی جمع تا ی چیزی ازم میپرسن میزنم زیر گریه از لحاظ عصبی داغونم 😔

الان با مصرف  این قرص حالتون یعنی بهتره ؟

خونه مامانم بود یکی گفت بخور خوبه

دم مامانت گرم 🤣 خواسته زودتر حالت خوب بشه ولی هر چیو سر خود مصرف نکن قربونت برم