2777
2789
عنوان

بیایین بگم دیشب چی شد

79 بازدید | 5 پست

ما ۵ تا جاری هستیم یه خواهر شوهر.

جاری بزرگم به دلایل نامعلومی ۵ سال پیش یکدفعه با همه قطع ارتباط کرد. 

حتی پدر و مادر همسرم هم خونش راه نداده.

تمام دارایی برادرشوهر م رو به نام خودش کرده. و به گفته خودش کسی رو آدم حساب نمیکنه.

مادر همسرم بابت این موضوع خیلی ناراحت هست و پشت سر جاریم چه حرفایی نمیزنه و چه فحشایی میده.

این رو هم بگم که برادرشوهر  سفت و سخت پشت همسرش ایستاده.

حالا دیشب عروسی پسرعمه همسرم بود. همه دعوت بودن. جاریم هم از تنهایی بلند شد بیاد سر میز ما . دیدم مادرشوهرم تا کمر جلوش خم شد و روبوسی و .....

خلاصه خیلی تحویلش گرفت.ما هم به رسم احترام جلو پاش بلند شدیم و سلام دادیم. با یه سردی و منت جواب داد. منم دیگه باهاش صحبت نکردم. ولی مادرشوهرم اینقدر تحویلش گرفت .حتی میوه براش پوست می‌کند. 

آخر سر هم بدون خداحافظی رفت.

خیلی ناراحت شدم که چرا بهش سلام کردم.

از رفتار مادرشوهرم هم تعجب کردم.

حالا عید نیمه شعبان دوباره عروسی دعوتیم. همسرم گفت اصلا سلام نده . انگار ندیدیش . 

چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده شوهر اینجوریه که هر چی عروس سلیطه تر خانواده شوهر مهربونتر😁

آره. دقیقا. از بس برادرشوهر رو پر میکنه و اون هم میره به مادرش میگه و دعوا راه میندازه‌.

مادرشوهرم ازش میترسه.

منم دیدم اینجوریه حسابی شوهرم رو پر کردم که بره به مادرش بگه

یه سر تکون بده و یه سلام سرد بگومادرشوهر هم بخاطر پسرش جان فشانی می کنه ،دلش برای اون پسرش تنگه

والا پسرش از بس فحشش میده از دستش روانی شده. نمیدونم چرا زنش رو اینقدر تحویل میگیره