2777
2789
متاسفانه پسر بچه های بالای ۷سال رو با یکم دوندگی ب ایشونم میدنچون خواهان ندارن متاسفانه

اخی 💔 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خیلی راحت تر میدنخیلی گناه دارن

گوگولی ها 

من به مامان بابام میگن بیاین قبول کنید میگن نههه 

🥲💔

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

اخه همیشه با این حرفا مواجه میشم حوصله داریا .....بچه خودت خوبه شوهر کن بچه بیار

واقعاً بهتره که به این حرفا اهمیت ندی؛

با این کار علاوه بر خوشحالی خودت که به ارزوت میرسی، یه بچه دیگه هم قراره خوشحال بشه و با وجود تو به آرزوهاش برسه..عالیه!

چه جالب یکی مثل من پیدا شد دنبال بچه باشع که سرپرستی شو قبول کنه 

ما خبلی مامانم اینا دوست دارنو ایشالا یکی دوسال دیگ اقدام میکنیم بگیریم

واای چه خوب 

واقعاً بهتره که به این حرفا اهمیت ندی؛با این کار علاوه بر خوشحالی خودت که به ارزوت میرسی، یه بچه دیگ ...

مرسی عشق من 🥺❤️

بخدا ارزومه و امید دارم ک بهش میرسم 

ایشالا توام به ارزوهات برسی ❤️🥺

مرسی عشق من 🥺❤️بخدا ارزومه و امید دارم ک بهش میرسم ایشالا توام به ارزوهات برسی ❤️🥺

چون یه آرزوی پاک و صمیمانه ای داری و مشخصه که یه آدم خوش قلبی هستی به نظرم خدا حتما تورو به آرزوت میرسونه. ان‌شاءالله که اینطوره؛ ممنونم ازت. 🤍