2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره آرزو کنی هیچ بچه ای بیسرپرست نباشه وسایه پدر ومادر روی سر همه بچه ها باشه وشما هم بچه خودتو بد ...

وا خوب همچین چیزی نمیشه 

این ارزو کنه یا نکنه که بچه های بی سرپرست به دنیا میان 

چه کامنت عجیبی بود 😐

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

من عاشقققققق پسر بچمم 🥲🥺وای خدا اشکم در اومد:)

پسر بچه نمیدن 

اخه به دختر مجرد 

دختر میدن 

منم ازدواج کردم به شوهرم میگم یک بچه که مشکل داره قبول کنیم 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

بهترین کامنت 🥺🥺🥺🥺توروخدا اجی برام دعا کن 🥲ایشالا خدا آرزوهاتو براورده کنه 🥲🥺

قوربونت عزیزم ممنونم 

ایشالا شما هم هر چی خیره برات پیش بیاد 

چشم حتما

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

پسر بچه نمیدن اخه به دختر مجرد دختر میدن منم ازدواج کردم به شوهرم میگم یک بچه که مشکل داره قبول کنیم

متاسفانه پسر بچه های بالای ۷سال رو با یکم دوندگی ب ایشونم میدن

چون خواهان ندارن متاسفانه

حیفی رفیق؛پیگیر چی؟!

ان‌شاءالله به آرزوت میرسی.. نمیدونم چرا فکر میکنی قراره بقیه به این آرزو بخندن؟ خیلی کار خوبی میخوای ...

اخه همیشه با این حرفا مواجه میشم 

حوصله داریا .....

بچه خودت خوبه 

شوهر کن بچه بیار

میدن بهتااا

نه نمیدن سی سال به بالا میدن از ۱۶ سالگی منم قصد داشتم مادر یک بچه بی سرپرست بشم 

ازدواج کنم حتماااا به همسرم میگم بیاییم بچه از بهزیستی قبول کنیم