2777
2789

مال دخترمو ۴ تا دندون آسیاب شیریشو ترمیم و روکش کردیم چندسال پیش.بعد الان هنوز ۶ سالشه.۲ تاش لق شدن میگه اذیت میکنن. ۱ دونه دیگه شم چندماه پیش لق شده بود کشیدیم.آخه تا ۱۰ سالگیش کلی مونده تا دائمیاش دربیان. چندسال بدون دندون چیکار کنه🥱

یعنی کار دکترش بد بوده که اینجوری شده؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لزوما سن رویش دندان دائمی ۱۰ سالگی نیست

وقتی لق شده یعنی زمان رویش دندان دائمی رسیده

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

لزوما سن رویش دندان دائمی ۱۰ سالگی نیستوقتی لق شده یعنی زمان رویش دندان دائمی رسیده

این بخاطر پوسیدگی لق شده.فکرکنم موقعی هم که داشتن ترمیم میکردن پوسیدگیش زیاد بوده .الان بیشتر شده 

این بخاطر پوسیدگی لق شده.فکرکنم موقعی هم که داشتن ترمیم میکردن پوسیدگیش زیاد بوده .الان بیشتر شده

پوسیدگی باعث لق شدن نمیشه گلم

وقتی درمان انجام شده و  روکش هم شده یعنی پوسیدگی رفع شده دیگه.

زمانش رسیده که دائمیا رویش پیدا کنن.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

از کجا میدونی شما؟ کی گفته بچه ۱۰ سالگی دندون اصلیش درمیاد؟ از ۷ تا ۱۰ چیکار میکنه😂😂😂

خب ۴ تا دندون جلویی بالاش هم بخاطر پوسیدگی کشیدن تو ۲سالگی.تاالان نداشته اون دندونا رو.هنوز هم درنیومدن.این چندتا هم بیفته میشه ۷ تا. توی گوگل نوشته ۹تا ۱۰ سالگی این دندونا میفتن.دلم خوش بود فوقش اون ۴تا دندون تا یکسال دیگه درمیاد. الان میبینم به جاش چنتای دیگه از دندوناش رو باید ازدست بده😭