2777
2789
عنوان

اقدام پسرزایی بیاید ی لحظه

155 بازدید | 16 پست

من روز 11 قاعدگی سونو شکمی دادم 

فولیکول غالب 15,سمت راست

دکتر گفت شب 12 14 16 18

اقدام کن

تو رژیم پسرزایی هستم

ینی مطمنه ک تخمک من آزاد میشه اون شبا؟مکه نمیگت روزی ک آزاد میشه باید نزدیکی داشت؟

پس چرا دکتر اینجور گفت.؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در این باره اطلاعی نداره عزیزم. خودم وقتی قاعدگیم تموم شد از شب بعدش هر شب اقدام داشتم. همون هفته ...

آخه من رژیمم.

آخه مگه نمیگن باید آزاد شده بعد اقدام کنی؟

پس چرا دکترم اینجور گفت؟

بازم ممنون

آخه من رژیمم.آخه مگه نمیگن باید آزاد شده بعد اقدام کنی؟پس چرا دکترم اینجور گفت؟بازم ممنون

مگه آزاد نشه و اقدام کنی چیزیو از دست میدی؟ ما یک ماه تمام شب در میون رابطه داشتیم. سه روز از موعدم که گذشت بیبی چک زدم خطش قشنگ پررنگ بود

مگه آزاد نشه و اقدام کنی چیزیو از دست میدی؟ ما یک ماه تمام شب در میون رابطه داشتیم. سه روز از موعدم ...

آخه میگن تا تخمک آزاد نشده برا پسر 

اقدام نکن.

بعد دکتر من این اقدام ها رو داد تعجبم.

دعا کن خدا خواست ب خیرش بهم ی پسر بده🙏🙏🙏

آخه میگن تا تخمک آزاد نشده برا پسر اقدام نکن.بعد دکتر من این اقدام ها رو داد تعجبم.دعا کن خدا خواست ...

آها من این موضوع رو نمیدونستم. به نظرم به حرف دکترت گوش کن لابد میدونسته که تو اون روزا آزاد میشه. ان‌شاالله قسمتت باشه پسر میشه. سخت نگیر.