2777
2789
عنوان

حق دارم روز مرد رو تبریک نگم یا نه

369 بازدید | 33 پست

دیشب موقع خواب من کلی گریه کردم بخاطر پدرم و بعد خوابیدم 

شوهرم هم بیدار بود و فهمید 

ولی اصلا هیچی نگفت 

از صبح هم قیافه گرفته برام 

منم هیچ تبریکی نگفتم بهش 

اینجا من حق ناراحت شدن دارم یا شوهرم 

میخواستم براش کیک و کادو بخرم شب بدم بهش ولی 

دیشب خیلی ناراحتم کرد

میخواستم برم سر مزار پدرم گل ببرم الان چجوری بهش بگم منو ببر

دخترم دنیامه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مردا مثل ما نیستن وقتی میبینن کسی ناراحته میگن بذار تنهاش بذاریم.اوقات خودت رو تلخ نکن

من انتظار داشتم که بیاد بغلم کنه بگه گریه نکن دلداری بده 

دخترم دنیامه
همین دیگه اجازه نداری بری وابستگیه ی جورایی ب اون چ ربطی داره برو سرخاک پدرت امروز روز پدره

از اول زندگی اجازه نداده تنهایی جایی برم 

خیلی دلم میخواد برم سر خاک پدرم خیلی دلم براش تنگ شده

دخترم دنیامه
من انتظار داشتم که بیاد بغلم کنه بگه گریه نکن دلداری بده

این انتظار ماست

قرار نیست ما هر چی تو ذهنمون هست دیگران برآورده کنن.

منم پدرمو از دست دادم سه ساله یکی از دلگیری هام همینه که همسرم هیچوقت ننشسته دو کلام باهاش درد و دل کنم ولی هر وقت خواستم منو سر مزار میبره یا تو مراسم پدرم خیلی زحمت میکشه

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

۷وب کارت درست نبوده الویت شما باید همسرت باشه اول به اون تبریک میگفتی بعد باهاش میرفتی سر مزار

دیشب وقتی دید من گریه میکنم هیچ نگفت من دلم شکست 

انتظار داشتم یه چیزی بگه ولی اون گرفت خوابید 

دیروز برای پدر خودش روز پدر برده 

ولی من حتی نمیتونم برم سرخاک پدرم 

بازم می‌خوام براش کیک و کادو بخرم ولی دلم شکسته 

دخترم دنیامه
دیشب وقتی دید من گریه میکنم هیچ نگفت من دلم شکست انتظار داشتم یه چیزی بگه ولی اون گرفت خوابید دیروز ...

یه پیام بده روزت مبارک ، امروز میرسی منو ببری سر خاک یا خودم برم

ممنون عزیزم نه 14سال میشه

عزیزم ادما نمیتونن درد دلتنگی همو درک کنن ،من میفهمم دلت گرفته بود ،شوهرتم میدونسته ،ولی کاری نمیشد کرد ،خب دیشب ،شب شوهرم بوده ،نباید گریه میکردی ،مردا انقدر احساساتی نیستن که هر سال بخوان دلداری بدن یا چیزی ،کلافه کننده میشه براشون

من خودمم زیاد احساساتی نیستم ،مادرشوهرم سر هر چیزی انقدر برای مادرش که چندساله فوت شده گریه میکنه که کل جمع کلافه میکنه ،از دماغ همه میاره ،یه سری چیزا تو خلوت یه نفره بمونه بهتره