خواهرم ابله گرفته منم از دیروز خارش دارم و دوتا دونه مثل خواهرم روی شکمم در اومده...چیکار کنم؟۲هفته دیگه ام دانشگاه باید برم🚶رد دونه ها تا کی میره؟ای خداااا
بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دست نزنیاااا ردشون چال میشه اونوقت باید بدی لیزر
نه دست نمیزنم
کف پا هم در میاد؟
چند وقت طول میکشه ردش از بین بره؟
بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)
والا من پارسال گرفتن در نیومدولی عادیه که کف پا در بیاددکتر بمن میگفت از سر تا نوک پا،کبد،معده،رو ...
ای بابا پس چجوری برم دانشگاه😭
ممنون عزیزم❤️❤️
برای بزرگترا رو زونا میگن فک کنم و شدید میشه کلا هرچقد بچه سال تر باشی اذیتش کمه
۱۸سالمه