2777
2789

دیشب برای روز پدر رفتیم خونه پدرشوهرم.یه جاری هم دارم که اونا هم بودن خانواده همسرم و جاریم ترکن من فارسم اما ترکی و بیشترشو متوجه میشم‌.مادرشوهرم به ترکی گفت چرا همش ماستم آب میندازه کسی جوابشو نداد بعد رو کرد به جاریم به ترکی گفت این که نمی‌فهمه من چی میگم منم گفتم چرا میفهمم خب چی بگم ماستت آب میندازه همش بزن.تا آخر شبم فقط به جاریم و بچه هاش محبت کرداز حرص ۴بیدار شدم خوایم نمیبره.همسرمم بود ولی اومدیم خونه چیزی نگفتم حوصله طرفداریاشو از ننش نداشتم شما بودید ناراحت میشدید؟چکار میکردید؟؟؟به شوهرتون میگید؟دلم میخواد واگذارش کنم بخدا فقط ‌‌‌‌‌...

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه

ن ب شوهرت نگو چون گارد میگیره و توی مسائل مهم تر پشتت درنمیار بزار وقتایی ک خیلی مهمه ب شوهرت بگو ک حرفت برو داشته باشه

توام مثل مادرشوهرت رفتارکن پیش شوهرت باهاش خوب باش ولی کلا سرد باش تا شوهرت بگه خانم من ک مشکلی نداره پس مشکل از خودشونه 

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا بخاطر یه ماست واگذارش نکن به خدا اون جوری گفتی بدش اومد حالا من وی بگم ،یه جوری خصمانه ست و اون ...

عزیزم فقط ماست نیست که.کلا جاریمو میبینه میشه یه آدم دیگه قصدش تحقیر منه و بالا بردن اون

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه
میدونی چرا ماستش آب میندازه چون قاشق میندازه از وسطش برمیداره نباید توش چال کنه باید روش صاف باش

ماست بخوره تو سرش.اصل تاپیک و بچسب

اینکه به بچه هات محل نذاشته نشون دهنده بیشعوریش هست ولی خب شما هم جوابشو دادی یه جورایی دیگه، قبول کن 😏

یعنی مظلوم واقع نشدی تو اون لحظه

بعدم خب وقتی فهمیدی یه چیزی میگفتی حالا

ن ب شوهرت نگو چون گارد میگیره و توی مسائل مهم تر پشتت درنمیار بزار وقتایی ک خیلی مهمه ب شوهرت بگو ک ...

مادرش قصدش تحقیر منه جلو جاریم.ازین زورم میگیره شوهرم همیشه طرفداری میکنه

عزیزم فقط ماست نیست که.کلا جاریمو میبینه میشه یه آدم دیگه قصدش تحقیر منه و بالا بردن اون

به درک 

این قدر قربون صدقه هم برند که برای هم فدا شند 

تو هم این مواقع گوشی ت رو بگیر الکی بچرخ و بهشون محل نده

والا الان من ی چیز میگم میزیزن سرم ولی کسایی ک ترکن تو هر جمعی ترکی حرف میزنن خب این ی بی احترامی ب ...

آره بخدا انتظار دارن همه آدما ترکی بلد باشن حالا من یادم گرفتم بازم راضی نیست میگه چرا حرف نمیزنی

مادرش قصدش تحقیر منه جلو جاریم.ازین زورم میگیره شوهرم همیشه طرفداری میکنه

میدونی شوهرت برعکس گاردمیگیره یه مدت خوب رفتارکن جلوش بامامانش تاخیالش راحت بشه باهاشون سرجنگ نداری بعدا برای چیزای مهم تر بهش بگو بعدم خودت باید جوابشو بدی محترمانه چون شوهرت نمیتونه بین شما و مادرش یکیو انتخاب کنه 

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿