2777
2789
عنوان

شما باشین با مادرشوهر چکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 29 پست
اینکه به بچه هات محل نذاشته نشون دهنده بیشعوریش هست ولی خب شما هم جوابشو دادی یه جورایی دیگه، قبول ک ...

خب جاریمم چیزی نگفت اصلا رو به اون گفت وقتی چیزی نمیدونم چرا یه چیزی الکس بپرونم؟؟

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به درک این قدر قربون صدقه هم برند که برای هم فدا شند تو هم این مواقع گوشی ت رو بگیر الکی بچرخ و بهشو ...

وقتی من ظرفارو می‌شورم تنهای تنهام بعد امشب رفته کمک جاریم باهم شستن چندتاشو آخه حرص نخورم؟

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه
وقتی من ظرفارو می‌شورم تنهای تنهام بعد امشب رفته کمک جاریم باهم شستن چندتاشو آخه حرص نخورم؟

نه 

کسی که بفهمم کاری بخواد بکنه من رو حرص بده 

اتفاقا این قدر ریلکس عمل می کنم 

تا بهش بگم خودت و کارات و افکارت اصلا برام مهم نیست 

مگه تو لیست افراد دوست داشتنی م کجای لیستی 

شاید ته لیست 

که اونم نیستی 

حالا برای ته لیسته بیام وقت بذارم و رفتار مزخرفش رو تجربه و تحلیل کنم 

تو هم مهربونه تر باش 

انتظار احترام فوق العاده رو نداشته باش 

کم توقع بودن سبب زندگی راحت تره

[QUOTE=368263766]خب جاریمم چیزی نگفت اصلا رو به اون گفت وقتی چیزی نمیدونم چرا یه چیزی الکس بپرونم؟؟[/QUOTE

میگفتی نمیدونم چون ظاهرا خیلی براش مهمه که تو ترکی بلد باشی، حالا عیب نداره فدای سرت، چیزیکه عوض داره گله نداره، ببخشید گورباباش خودتو بخاطرش انقد ناراحت نکن، با آرامش بکیر بخواب، عادی باش منبعد اما اگه رفتارای سردشو تکرار کرد تلافی کن تو هم 

نه کسی که بفهمم کاری بخواد بکنه من رو حرص بده اتفاقا این قدر ریلکس عمل می کنم تا بهش بگم خودت و کارا ...

تحلیلت خیلی جالب بود آفرین.بخدا من باهاش مهربونم رفتم خودم کلی گشتم لباسی که دوست داشت روز مادر گرفتم اونم باهام خوبه فقط وقتی جاریمو میبینه اینجوری می‌کنه انگار میخواد اینجوری دل اونو خنک کنه 

تحلیلت خیلی جالب بود آفرین.بخدا من باهاش مهربونم رفتم خودم کلی گشتم لباسی که دوست داشت روز مادر گرفت ...

همشهریش رو میبینه ناخودآگاه با اون صمیمی تره، ترکا یکم نژادپرستن، یه فارس بین شون تک بیفته اذیت میشه

[QUOTE=368263766]خب جاریمم چیزی نگفت اصلا رو به اون گفت وقتی چیزی نمیدونم چرا یه چیزی الکس بپرونم؟؟[ ...

چجوری تلافی کنم بخدا نمیدونم می‌خوام آروم باشم نمیتونم همیشه همینه جلو جاریم قصدش تحقیرمنه

چجوری تلافی کنم بخدا نمیدونم می‌خوام آروم باشم نمیتونم همیشه همینه جلو جاریم قصدش تحقیرمنه

کدوم عروس بزرگتر محسوب میشه؟ شما یا جاریت؟

ببین بالاخره اون عزیزتره براش چون همشهریشه، اونو از خودشون میدونه تورو نه 

کدوم عروس بزرگتر محسوب میشه؟ شما یا جاریت؟ببین بالاخره اون عزیزتره براش چون همشهریشه، اونو از خودشون ...

من بزرگترم بخدا اون دعوتشون می‌کنه یه مرغ ساده می‌ذاره یه کلمه تعارفم نمیکنه زورش میاد یه چای بیاره کلا باهمه سرده اونوقت من همیشه باهاش مهربونم دعوت کنم چندجور تدارک میبینم پذیرایی خوب رفتار گرم،اونوقت درسته بابت همشهری بودن اینجوری تحویلش بگیره؟؟

من بزرگترم بخدا اون دعوتشون می‌کنه یه مرغ ساده می‌ذاره یه کلمه تعارفم نمیکنه زورش میاد یه چای بیاره ...

میفهمم، دیگه نژادپرسته، کاریش نمیشه کرد، بالاخره یروز متوجه اشتباهش میشه، به نظرم بی خیالش باش لیاقت نداره، منبعدم عادی باش نه بی محلی نه احترام زیادی، عادیه عادی

میفهمم، دیگه نژادپرسته، کاریش نمیشه کرد، بالاخره یروز متوجه اشتباهش میشه، به نظرم بی خیالش باش لیاقت ...

باشه عزیزم ممنون از راهنمایی های ارزشمندت

دوست من شمالی هست،عروس تبریزی ها شده،خودمم تبریزیم .میگه خودم نمیتونم ترکی حرف بزنم ولی کامل متوجه میشم حرفاشون ،اما بهشون نگفتم من متوجه ترکی میشم تاببینم چی میحرفن از من بدمیگن یاچی خخخخ.بنظرم توام این سیاست داشته باش