2777
2789
عنوان

کادو روز پدر جاری پولدار

334 بازدید | 20 پست

سلام 

خیلی ناراحتم شوهرم همه ی سعیشو میکنه ی کادو ببره برا روز پدر تازه چقد شرمنده هم میشه پیش خودش ولی برادر شوهرم که وضعش خوبه برا پدرش بهترین کادوهارو میاره اونا هم مدام مقایسه میکنن وخیلی بینمون فرق میزارن سر این مسئله😔

پدرو مادری که کادو رو مقایسه می کنن لیاقت ندارن کادو ببری

یه بار که گفتن بگین اسب پیشگشی رو دندونشو نمی شمرن تا حالیشون بشه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما کلا این مراسمارو فقط یه قوطی شیرینی میگیریم 

اصل تبریک وقدر دانی واقعا اگه مقایسه ای صورت میگیره مشکل از اوناست نه شما ،همین تجملات همه چی خراب کرده 

مثلا این مراسمات باید برا دورهمی خوشحالی باشه شده موجب استرس وچه کنم چه کنم .

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

پدرو مادری که کادو رو مقایسه می کنن لیاقت ندارن کادو ببرییه بار که گفتن بگین اسب پیشگشی رو دندونشو ن ...

اونا مستقیم نمیگن ولی خب با رفتارشون مشخص میشه اصلا به کادومون اهمیت نمیدن 

ما کلا این مراسمارو فقط یه قوطی شیرینی میگیریم اصل تبریک وقدر دانی واقعا اگه مقایسه ای صورت میگیره م ...

اخه این مراسمات چین کاشکی نبودن ما خودمون میدونستبم کی از خانوادمون قدر دانی کنیم واقعا همش استرسههه

اونا مستقیم نمیگن ولی خب با رفتارشون مشخص میشه اصلا به کادومون اهمیت نمیدن

نبرین عزیزم

نفس کار مهمه همین که رفتین و کادو گرفتین کافیه بی ادبی میکنن کادو ندین یه شیرینی یا گل تمام چیزی دیگه نبرین 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
نبرین عزیزمنفس کار مهمه همین که رفتین و کادو گرفتین کافیه بی ادبی میکنن کادو ندین یه شیرینی یا گل تم ...

نبریم هم میگن چرا بیادمون نیستید میگیم چرا مقایسه میکنید میگن تو حسودی ماهمچین قصدی نداریم

حتی تو استوریهاشون فقط عکس اون بردار شوهرم وکادوهاشه😭😭😭 شوهرم خیلیییی ناراحت شده میگه من عرضه ندا ...

واقعا همچین کاری کردن و شما هیچی نگفتین؟؟وای حتما همیشه با شوهرت اینطوری برخورد کردن که اعتما  بنفسش پایین اونده عرضه ندارم چیه پدر ومادرشن که نفهمن زنگ بزن بگو چرا کادوی مارو استوری نکردی؟اگ نمی زنی سال بعد کادو نخر شوهرتم ببر مصاوره مطمئنا این پدر و مادر بیشعور کلی توی کودکی بهش زخم زدن

نبریم هم میگن چرا بیادمون نیستید میگیم چرا مقایسه میکنید میگن تو حسودی ماهمچین قصدی نداریم

بگو به جان برادرشوهرم قسم بخور تو کادوهای مارو مقایسه نمیکنی؟

واقعا همچین کاری کردن و شما هیچی نگفتین؟؟وای حتما همیشه با شوهرت اینطوری برخورد کردن که اعتما بنفسش ...

شوهرم خیلی از درون نابوده اعتماد بنفس نداره

اگه اینو بگم میگه حسودی بعد میرن با جاریم پشت سرم غیبتمو میکنن دوباره جاریم میفته بجونم😭

اخه این مراسمات چین کاشکی نبودن ما خودمون میدونستبم کی از خانوادمون قدر دانی کنیم واقعا همش استرسههه

مشکل ازین مراسمات نیست تولد امام علی روز عید ما شیعیان 

این ماییم که سختش کردیم الان من خواهر برادرم روز مادر پدر کادو میبرن شیرینی میبرن ولی من هیچ وقت مقایسه نکردم جون اونا میبرن ما هم باید ببریم منو شوهرم قانون زندگی خونمون یه قوطی شیرینی با دلخوش ولب پر خنده اتفاقا همیشه هم خانواده ها استقبال کردن 

هر کیم میپرسه چی میدی میگم یه قوطی شیرینی میگه همین میگم پس چی مهم دست بوسی ورسوندن محبت، شما هم همینو بگو همه دهنشون میبندن

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

ما کلا این مراسمارو فقط یه قوطی شیرینی میگیریم اصل تبریک وقدر دانی واقعا اگه مقایسه ای صورت میگیره م ...

واقعا

دهنت طلا 

رسم و رسوم جای اینکه باعث دورهمی و خوشی باشه ، برای یه عده شده چشم و همچشمی و مقایسه کردن و دل شکوندن 😕

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan