2777
2789
اخه فهلا جلسات اولیم روم نمیشه بپرسممسخوام ببینم حدودا تو چه رنجیه حقوقشونبا مدرک ارشد و دو سال سابق ...

والا راجب این ارگان نمیدونم حقیقتا اطلاعی ندارم.بعد عزیزم رو نمی‌خواد که قرارع زندگی کنی باید قشنگ بپرسی چقد حقوق باید شناخت داشته باشی قشنگ بنظرم باید رک بود اولش

بابا تو محله ما آدم پر نمیزنه صاحب خونمون بنده خدا پیر مرد پیرزن منم دوس دارم دوست پیدا کنم روحیه ام ...

توی بهاران۲/۱۹ازهمه جابهتره وسطه به همه جادسترسی داره

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا راجب این ارگان نمیدونم حقیقتا اطلاعی ندارم.بعد عزیزم رو نمی‌خواد که قرارع زندگی کنی باید قشنگ ب ...

آره هی خودمم میگم که باید بپرسما ولی باز میگم بذار حالا یه کم پیش بریم فعلا زوده😅

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من ؛ که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید 💌    

آره هی خودمم میگم که باید بپرسما ولی باز میگم بذار حالا یه کم پیش بریم فعلا زوده😅

ن عزیزم خیلی چیز مهمی بیای تو زندگی دیگه حرفت برو ندارع از الان میخت و  بکوب قشنگ حرفت بزن اصلا هم کشش نده

ن عزیزم خیلی چیز مهمی بیای تو زندگی دیگه حرفت برو ندارع از الان میخت و بکوب قشنگ حرفت بزن اصلا هم ک ...

آره درست میگی

حالا به نظر شما این ارگان نیست به بقیه ارگان های نظامی تو جه سطحیه؟

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من ؛ که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید 💌    

آره خیلی خوبه ما بین ۳/۱۹ ۴/۱۹

انشاالله عادت میکنی اوایل سخته ،همکارایی ک تقریباهمسنیدیشب شام دعوت کنیدبعدباخانوماشون دوست میشیدباهم بریدپیاده روی بیرون خونه ی هم

انشاالله عادت میکنی اوایل سخته ،همکارایی ک تقریباهمسنیدیشب شام دعوت کنیدبعدباخانوماشون دوست میشیدباه ...

خداروشکر کل همکارای شوهرم همشون همین پدر مادرامونن بازم خوبه اما رفت و آمد نداریم دیگه نمیدونم چرا

آره درست میگیحالا به نظر شما این ارگان نیست به بقیه ارگان های نظامی تو جه سطحیه؟

والا خواهر من اطلاعاتی ندارم اما از این دوستمون بپرس شاید بدونه kimzi

مسئله این است ندیدیم یا نگفتن بهمون؟😂😂

نظامی جماعت پنهون کاری نکنه نمیشه ،ببین خیلی بهشون سرکارمیگن هرچیزی ونرین خونه بگیددائم هرحرفیوپیش خانواده نگید