2777
2789
خداروشکر کل همکارای شوهرم همشون همین پدر مادرامونن بازم خوبه اما رفت و آمد نداریم دیگه نمیدونم چرا

اهاخانواده هاتونم اونجاهستن خیلی خوبه ک

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظامی جماعت پنهون کاری نکنه نمیشه ،ببین خیلی بهشون سرکارمیگن هرچیزی ونرین خونه بگیددائم هرحرفیوپیش خ ...

آره واقعا این و مطمئنم...اصلا نمیتونن بدون پنهون کاری نفس بکشم خاله من بعد ۲۴سال نمیدونه هنوز 

نظامی جماعت پنهون کاری نکنه نمیشه ،ببین خیلی بهشون سرکارمیگن هرچیزی ونرین خونه بگیددائم هرحرفیوپیش خ ...

عزیزم شما چیزی از وضعیت حقوق وزارت دفاع میدونی؟بخش اداری

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من ؛ که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید 💌    

آره واقعا این و مطمئنم...اصلا نمیتونن بدون پنهون کاری نفس بکشم خاله من بعد ۲۴سال نمیدونه هنوز

یباریه اتفاقی افتاده بودمن ازخانم همکارشنیدم بعدبه همسرم گفتم گفت توازکجامیدونی گفتم خانم آقای رضایی گفته انقدربدش اومدگفت چقدرمیگن همه چیزوپیش خانواده هانگید 

یباریه اتفاقی افتاده بودمن ازخانم همکارشنیدم بعدبه همسرم گفتم گفت توازکجامیدونی گفتم خانم آقای رضایی ...

آره دقیقا انقد بدش میاد میگه تو از کجا میدونی فلانی بهت گفته رابطتن 😂

خداروشکر کل همکارای شوهرم همشون همین پدر مادرامونن بازم خوبه اما رفت و آمد نداریم دیگه نمیدونم چرا

ن هستن همسن بایدخودشون باصمیمیا رفت وامدبازکنن طفلی شوهرمن برااینکه من تنهانباشم هرشب بایکی ازهمکاراش هماهنگ میکردبریم خونه همدیگه بعدازچندماه ک اومده بودیم کلی دوست داشتیم

ن هستن همسن بایدخودشون باصمیمیا رفت وامدبازکنن طفلی شوهرمن برااینکه من تنهانباشم هرشب بایکی ازهمکارا ...

اخی بازم خوبه خداروشکر خیلی روحیه آدم عوض میشه واقعا