2777
2789

از ته دلشونه ؟

آخه ب نظرم خیلیا ب خاطر حرف مردم و ...مجبورن ب استوری تبریک؟

شما چی فکر میکنید؟

شایدم من بدبینم همه عاشقن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیگم همه اینطورن ولی چندتایی که دیدم خیلی از عشقشون میگن از همه داغونترن

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر

دور اطراف خودم حتی مردا اعتقادی هم ندارن زنا میزارن 

و از اطرافیان خودم میتونم بگم هیچکدوم واقعی نیست براساس شناختی که ازشون دارم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

فکر میکنی مردایی که روز زن استوری میزارن عاشقن ؟!

به خاطر حرف مردم نه 

به خاطر احساسات طرف مقابل اینکارو میکنن 

خیلیاشون شاید عاشق نباشن اما همدیگرو دوست دارند براهن ارزش قائلن

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

من این تبریک رو استوری میکنند درک نمیکنم.

من به خود خود همسرم با زبون خودم تبریک میگم نه به کمک استوری و پست و کامنت های فضای مجازی

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃